Ko su Banetove ''noćne more'' i da li je ovo najveći kompliment Ircima?

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.09.2017.
11:42
Izvor: Sportske.net

Posle svega što je prošao sa Čelsijem, u svojoj bogatoj karijeri, naš kapiten će posebno pamtiti sinoćnju utakmicu u Dablinu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Još uvek se sređuju utisci posle velike pobede našeg nacionalnog tima u Irskoj prethodne večeri, a jedan od najzanimljivijih utisaka zneo je kapiten reprezetacije Srbije Branislav Ivanović.

On je, naime, utakmicu protiv Irske okarakterisao kao jednu od najtežih koje je odigrao u karijeri!

''Ja znam kako premijerligaški fudbal funkcioniše, ali ovo je najteža utakmica koju sam ikada odigrao!'', poručuje Bane i nastavlja:

''Bilo je mnogo duela na svakom delu terena, definitivno najteža utakmica koju smo odigrali do sada u ovoj grupi Veoma sa ponosan što smo pokazali hrabrost i osvojili tri boda.

Mi imamo neke svoje talente koji se ne mogu upoređivati sa irskim igračima i načinom na koji oni igraju. Posebno kada je u pitanju način na koji napadaju. Ali, prihvatilo smo to kao nešto sasvim normalno'',
objašnjava Ivanović.

Dvojicu reprezentativaca Irske je posebno izdvojio, kao prave ''noćne more''!

''I Šejn Long i Jon Volters bili su prava noćna mora. Morao sam sve vreme da budem maksimalno koncentrisan i na jednog i na drugog'', priznaje Bane.

Kada je u pitanju isključenje Nikole Maksimovića u 68. minutu, sudiji Čakiru nije mogao ništa da zameri.

''Nisam dobro video situaciju kod isključenja. Ali, on je bio poslednji igrač odbrane i u tom slučaju sudija je bio u pravu. Sudija je video bolje od nas. Posle toga smo pomalo paničili, bili smo pod pritiskom.

Ali, naš san je da odemo na Svetsko prvenstvo i igrači su se maksimalno borili. Znali smo da ako izgubimo, bićem u velikom problemu.

Ovo je za nas veliki korak i zaista smo srećni zbog ovog rezultata'', zaključio je Ivanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LyO
Wednesday, 06.09.2017
14:24

Sudija nikad bolje nije sudio nasima. Iskljucenje Maksimovica zasluzeno a i kako se okliznuo par puta u bitnim trenucima pomogao nam sudija mnogo tim iskljucenjem.

avatar
AC REVOLTIZAN
Wednesday, 06.09.2017
11:45

Svaka ti cast na odlicnoj partiji, igrao si kao u najboljim danima, a i sudiji alal vera sto nije svirao penal zbog onog faula Vukovica:-D

avatar
Budimo.ljudi
Wednesday, 06.09.2017
11:57

Alal vera i onom igraču Irske koji se tek kasnije setio da je trebao da padne i da se valja, jer bi ono bio čist penal da je malo pompenzije reagovao :D

avatar
Vidicnemanja
Wednesday, 06.09.2017
12:32

Nije ovo jsl pa da se svira penal za svaki duel u sesnaest.Ovo je bio muski fudbal

avatar
AC REVOLTIZAN
Wednesday, 06.09.2017
12:16

Pravi ostrvski fudbaler, prezire glumu:-D