Ko se boji Turaka još... (21.05)

Autor: Miloš Marković
četvrtak 23.10.2014.
10:34
Izvor: Sportske.net

Partizan i Bešiktaš igraju meč od velike važnosti za oba tima, u taboru crno-belih iz Beograda nema straha.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Humska će od 21 sat biti domaćin utakmice Liga Evrope u kojoj će Partizan dočekati goste iz Turske.

Usred opšte podignute atmosfere izazvane reprezentativnim incidentima, pažnja na večerašnjem meču se usko usmerava ka fudbalskim stvarima. Večerašnji meč je od velike važnosti po oba tima iz grupe C, obzirom da će dati jasniju sliku u vezi sa tim ko će dočekati proleće u Evropi.

Situacija u grupi je takva da trenutno vodi Asteras sa 4 boda, dok je Bešiktaš drugi sa dva boda, koliko ima i Totenhem na trećem mestu. Partizan je sa bodom iz dve utakmice na poslednjem mestu u grupi.

Ipak, pozitivan rezultat, eventualna pobeda, doneli bi promene i vetar u leđa.

Marko Nikolić je jasno istakao nameru njegovog tima, svestan da ishod meča sa turskim predstavnikom određuje dalje ambicije u Evropi, trener Partizana je poručio da njegov tim ide na pobedu.

Bez straha, potvrdio je to i mladi fudbaler crno-belih, Andrija Živković.

Dolazi nam u goste sjajna ekipa, ali nismo uplašeni. Pripremili smo se i učinićemo sve što je u našoj moći da pobedimo. Znamo da je Bešiktaš kvalitetan tim, ali ga ne precenjujemo, niti potcenjujemo. Idemo na tri boda, uz naše navijače možemo do uspeha.“, prenosi 'Sport' reči brzonogog fudbalera Partizana.

Problema ima Partizan pred večerašnji duel, Vulićevićeva povreda je veliki hendikep. Ipak, crno-beli se uzdaju u kvalitet klupe i igrača koje na raspolaganju ima Nikolić, koji je najavio da su dva igrača u konkurenciji da zamene defanzivca iz prvog tima.

Jedno je sigurno, očekuje nas jedan uzbudljiv meč, mere bezbednosti su podignute na najviši mogući nivo, ali svi pozivi javnosti jesu usmereni ka fer i korektnom ponašanju na terenu. Fudbaleri Partizana i Bešiktaša su to i zaslužili.

Utakmica se igra od 21.05, budite tu da podelimo utiske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke