Ko NIJE tužio Zvezdu?

Autor: Boris Jovanović
sreda 14.01.2015.
09:53
Izvor: Sportske.net

To je pravo pitanje, serija tužbi će Zvezdu prinuditi da rasproda i one najtalentovanije. Ko još ima strpljenje?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vest od pre par dana da je Robert Prosinečki tužio Zvezdu je neke u klubu zabolela, kao i deo navijača, ali istini za volju niko nije čekao kao "Veliki žuti". Menjale su se uprave, sledilo bi uvek obećanje od koga nije bilo ništa.

Zvezda i dalje vuče dug prema Poljaku Bronovickom koji s obzirom na broj minuta deluje skupo poput Dejvida Bekama. Ipak, do kraja meseca moraju da ga isplate, tačnije naredne nedelje.

Ali, gde naći novac?

"Sport" piše da bi prodaja Lazića i Kovačevića pokrila deo potraživanja i da bi još neki igrači koji čekaju svoj novac, kao i klubovi kojima Zvezda duguje trebalo da budu namireni.

No, ko su igrači koji nisu tužili klub iako im se duguje.

Novac čekaju Luka Milivojević, suma je nešto manja od 100 000 evra, Nikola Maksimović kome se duguje nešto manje od 70 000. Strpljenje imaju i Bajković i dugogodišnji kapiten Milijaš, kao i obećanje da će biti isplaćeni.

Ali, Zvezda mora da nađe novac za one koji imaju rešenje, odnosno zbog čijeg novca je klub suspendovan. To su Vešović,  Kadu, Mijailović, Ćosić...

Trener šampiona iz prošle sezone Slaviša Stojanović i dalje nije tužio, ali je razočaran odnosom i najavljuje da će razgovarati preko advokata.

Svi napred pomenuti su novac zaradili, i to nije sporno. Pitanje je samo koliko će čekati i oni koji Zvezdu nose u srcu i koji žele nagodbu bez suda.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Serie A Fan
Wednesday, 14.01.2015
10:58

Što više tužbi, to više pojačanja. Cirkus moguć samo u Srbistanu.