Ko može da "eksplodira" protiv Dinama?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.09.2017.
09:43
Izvor: Sportske.net

Uoči večerašnje utakmice drugog kola grupne faze Lige Evrope u Humskoj postavlja se pitanje - da li Partizan ima igrača koji poput Leonarda može da "eksplodira" i reši meč?

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Šampion Srbije večeras od 21.05 dočekuje kijevski Dinamo u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope. Zbog kazne koju je UEFA izrekla crno-belima utakmica će biti odigrana pred praznim tribinama.

U takvim okolnostima crno-beli će imati težak zadatak, da pokušaju da osvoje prva tri boda u ovosezonskom izdanju grupne faze Lige Evrope. Upravo u ovakvim situacijama kvalitet jednog igrača može da dođe do izražaja ali "Grobari", bar za sada, ne vide da Đukić ima nekoga ko bi kao Leonardo lani jednim potezom mogao da reši meč.

Juče je trener Partizana govorio da je Sejduba Suma spreman da počne utakmicu i da bi upravo on mogao da donese prevagu. Sa takvim stavom slaže se i generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

"Dinamo je ozbiljna ekipa, ali uvek idemo na pobedu. Mnogo očekujem od Sume. Verujem da će da pokaže zbog čega je došao", poručio je Vazura u izjavi "Žurnalu".

Reprezentativac Gvineje stigao je u Partizan tokom minulog leta za sumu od 1.600.000 evra i logično je da se od Sume kao od najskuplje plaćenog pojačanja u istoriji kluba očekuje mnogo.

On je propustio četiri utakmice nakon septembarske reprezentativne pauze, a prvi nastup posle oporavka od povrede upisao je u nedelju kada je Partizan gostovao Radu.

Utakmica Partizan - Dinamo Kijev igra se večeras od 21.05 a direktan prenos je obezbeđen na prvom kanalu Radio televiziji Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke