Ko kaže da srpski fudbal nema predstavnika u LŠ?!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.08.2014.
17:15
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Nakon ispadanja Partizana iz kvalifikacija za Ligu šampiona pomirili smo se sa činjenicom da srpskih klubova neće biti u eliti ali se ispostavilo da to nije činjenično stanje.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Klupski fudbal u Srbiji doživeo je tokom prethodnih mesec dana bolne udarce jer su tri predstavnika eliminisana u samo jednom kvalifikacionom kolu za LE, dok smo nešto kasnije izgubili i jedinog reprezenta u kvalifikacijama za LŠ.

Kada je Ludogorec iz Humske otišao uzdignutih ruku pognute glave konstatovali smo da Srbija ni ove godine neće imati predstavnika u Ligi šampiona ali se ispostavilo da smo svi pogrešili.

Istina je da nećemo imati predstavnika u muškoj konkurenciji seniora ali su zato fudbalerke Spartaka iz Subotice došle na domak plasmana u grupnu fazu elitnog takmičenja a najveći uspeh zabeležili su petlići OFK Beograda.

Dečaci rođeni 2002. godine izborili su se za plasman na završni turnir Lige šampiona koji se krajem meseca održava u Istanbulu.

Domaćin turnira biće turski Galatasaraj a pored domaćina i OFK Beograda učešće će uzeti još četiri ekipe među kojima su Totenhem, PAOK, Malme i Šahtjor iz Donjecka.

Turnir se održava od 24. avgusta - 27. avgusta 2014. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke