Ko je odgovoran za stanje u Zvezdi?

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.12.2014.
16:07
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

To pitanje su danas, na sastanku sa upravom kluba postavili predstavnici Zvezdinih veterana, koji će narednih dana obaviti razgovor i sa navijačima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Novi predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović ''zaređao'' je ovih dana sa sastancima, pa je tako, posle jučerašnjeg zasedanja ''Saveta kluba'', danas održan i sastanak sa veteranima kluba sa Marakane.

Sastanku su prisustvovali i Vladimir Petrović Pižon, Ratomir Dujković, Stanislav Karasi, Vladica Popović i drugi i tom prilikom pokrenuli niz pitanja koja zahtevaju tačan odgovor.

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu Crvene zvezde, veterani su posebno insistirali na tome da se utvrdi odgovornost za stanje u kojem se FK Crvena zvezda trenutno nalazi, svesni da problemi u klubu nisu nastali juče, već da traju dugi niz godina.

Takođe, oni su podsetili i na svoj položaj u klubu, naglašavajući da su u prethodnom periodu, u pojedinim situacijiama bili i ''obmanuti''.

Narednih dana, veterani Zvezde će se sastati i sa predstavnicima navijača, a na sleećoj sednici Skupštine će pokrenuti i inicijativu da se stadion Crvene zvezde nazove po legendarnom Rajku Mitiću.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke