Ko je Gregor Balažič, potencijalno pojačanje Partizana?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.01.2015.
18:46
Izvor: Sportske.net

Posle oklevanja Nemanje Tubića da prihvati ponudu Partizana, u igru se poslednjih dana ozbiljno uključio i Slovenac Gregor Balažič. Njegov zemljak iz redova Partizana Branko ilić smatra da bi dovođenje Balažiča bio pravi potez uprave crno-belih.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Odgovor na pitanje ko će biti novi štoper Partizana činio se već poznatim pre nekih sedam dana, ali su se pregovori sa Nemanjom Tubićem suviše ''otegli'', pa je u proteklih par dana pomenuti štoper dobio konkurenciju u 27-godišnjem Slovencu Gregoru Balažiču.

Naravno, odmah se postavlja pitanje o kome se, zapravo, radi. Balažič je karijeru počeo u slovenačkoj Muri, imao je i kraće izlete u Benfiku, pa zatim i u Espanjol, ali je najveći trag u dosadašnjoj karijeri ostavio u dresu Gorice, čije je boje branio od 2008. do 2010, a zatim i u Karpatima, gde je nastupao od 2011. godine.

Ugovor sa ovom ekipom mu je istekao, sada je slobodan igrač, što u Humskoj žele da iskoriste i eventualno ga angažuju ove zime.

Visok je 190 cm, upisao je i dva nastupa za reprezentaciju Slovenije, a u izjavi ''Novostima'', njegov zemljak i defanzivac Partizana Branko Ilić smatra da bi Balažić bio pravo rešenje za Partizanovu aktuelnu ''rupu'' u odbrani.

''Siguran sam da bi nam koristio, a to sam rekao i treneru Nikoliću. Radi se o izuzetno visokom igraču, koji ima odličnu skok igru i jako je pouzdan u defanzivnim zadacima'', otkriva Ilić.

A koliko je Ilić u pravu možete da se uverite i u priloženom snimku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan
Monday, 26.01.2015
20:10

Ne znam mnogo mi dobra ova opcija da on dodje.Cisto sumnjam ali on je od svih koji su se pominjali najbolje resenje.Dobili bi igraca za dz plus na transfermarketu vredi preko milion eura a nije ni star.Propao mu sada transfer u Kristal Palas zbog radne dozvole pa su ga nasi odmah kontaktirali.Bili bi mogo jaci u odbrani a plus bi klub mogao lepo zaraditi od njegove prodaje.Za svoju visinu je bas brz, jak kao bik dobra skok igra ,tacan pas.Njega ne bi mogli svi da pretrcavaju kao sto su Voju.Dovesti njega a bataliti Tubica.