Ko je bio u izlogu na derbiju?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 14.09.2015.
13:26
Izvor: Sportske.net

Vrvelo je, kao i uvek od menadžera, ko je bio pod posebnom pratnjom?

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Emisari raznih klubova su viđeni na "Marakani", derbi je uvek prilika da se neko istakne, a jasno je da oni baš veliki jedino žele mlade igrače.

Andriju Živkovića je gledalo pola Evrope, nije puno pokazao, ali niko ne donosi zaključke na osnovu jednog meča.

On je rekao da nije bio najgori na derbiju, ali se od njega najviše očekivalo.

Zablistao je na drugoj strani Grujić iz Zvezde, kako piše "Sport" pratili su ga skauti Čelsija. Pini Zahavi želi da ga otkupi od crveno-belih, ali su te ponude odbijene. Sam Grujić ne želi da igra u nekoj slabijoj ligi, hoće da direktno iz Zvezde ode u veliki klub.

Vukašin Jovanović je od leta na meti Bordoa, a u beležnicama se našao Srnić. Ovo zanima i Čukarički koji će imati procente od njegove prodaje, no sigurno je da će odlični ofanzivac do narednog juna ostati u Zvezdi.

Pomenimo i Plavšića, kao i na drugoj strani Brašanca čije partije prate skauti jer se radi o momcima koji obećavaju. Ali, ovo je samo prolazno vreme, do transfera je sigurno još mnogo mečeva na kojima neko mora da impresionira probirljive strance.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srbija voli Zvezdu
Monday, 14.09.2015
17:44

Dosli da gledaju Bozinova, Zivkovica i Brasanca kako ih igraci Zvezde stavljaju u mali dzep.

avatar
Branislav
Monday, 14.09.2015
17:26

Kad Zivkovic sredi malo svoj mozak mozda se i proda. Sa njegovim izjavam da ce dati gol u derbiju i da ce biti najbolji, a potom se mnogi pitaju posle toga da li je on uopste i igrao derbi....ne znam bas. Ni ostali igraci nisu mnogo bolji sa izjavama. Sredite stvari u glavama pa se mozda budete i nadali necemu.