Ko drugi? Katai brani Zvezdinu čast!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.08.2016.
21:53
Izvor: Sportske.net

Najbolji strelac Crvene zvezde iz minule sezone Aleksandar Katai probio je led u dvomeču sa Sasuolom i pogodio mrežu italijanskog kluba na startu drugog dela revanš susreta.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvzde nisu uspeli da sačuvaju svoju mrežu u revanš meču sa Sasuolom i tako zadrže neku vrstu neizvesnosti pošto je u 28. minutu Domeniko Berardi pogodio mrežu Damira Kahrimana.

Sasuolo je u tom momentu uvećao ukupnu prednost nad Crvenom zvezdom na 4:0 pa je bilo jasno da će grupna faza Lige Evrope ostati san.

Uprkos svemu rečenom crveno-beli su želeli da se oduže navijačima koji su došli na revanš da podrže ekipu, a ponovo je Aleksandar Katai bio zadužen za egzekuciju.

Najbolji fudbaler Crvene zvezde pogodio je mrežu Sasuola udarcem levom nogom nakon što mu je Hugo Vieira ostavio povratni pas, pa je domaćin poravnao rezultat na 1:1 u 54. minutu revanša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 25.08.2016
23:50

Nema veze Zvezdo, uvek smo uz tebe. Dominiraj ti nama u Srbiji, doći će Evropa. Možda ne brzo, ali će doći. Baš bih voleo da vidim kako bi igrali prosečni navijači Zvezde. Pola njih nikada nije dotaklo loptu. A sve sami stručnjaci. Razumeju se u fudbal bolje i od Gvardiole. Dovodili bi pojačanja kao SAF. Prodali bi igrače za 20 miliona kao Mamić. Sram da vas bude.

avatar
Milos Bogdanovic
Thursday, 25.08.2016
22:19
avatar
ProudKnight
Thursday, 25.08.2016
22:17

On jedini posjeduje kvalitet za evropska takmičenja, a svima ostalima, posebno ovim kvazi pojačanjima - jelen super liga je najveći domet! Zvezdinu djecu treba forsirati, oni će se boriti za klub u kome su ponikli, kako zbog želje za pobjedama i ljubavi prema klubu, tako i iz želje za dokazivanjem, kako bi se što bolje kasnije prodali u Evropu. Partizan je jedno vrijeme jako lijepo krenuo s takvom politikom, a i Zvezda jedno vrijeme, ali kada mafijaške uprave umiješaju prste, tu nema napretka, možemo samo nazadovati.

avatar
Thursday, 25.08.2016
22:03

Mouche ubedljivo najgori stranac u istoriji našeg fudbala, prešišao je i Parkera. grof naravno ni jedna izmena, dobro nam ide znači. Svaka čast, tako mladi fudbaleri stiču iskustvo na klupi i na tribinama.