Ko će zaštititi reprezentativce Srbije u Albaniji?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.10.2014.
11:29
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ne stišavaju se reakcije na odluku UEFA, koju je bivši predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić nazvao skandaloznom. On takođe već sada postavlja pitanje bezbednosti naših igrača u Albaniji.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Naš legendarni fudbaler i dugogodišnji predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić smatra odluku disciplinskih organa UEFA nepravednom, pa čak i skandaloznom, jer ne vidi ni jedan jedini razlog posle svega da Srbija igra naredna dva meča bez publike, a da Albanci našu reprezentaciju dočekaju pred prepunim tribinama u Elbasanu, posle svega što su njihovi provokatori priredili u Beogradu.

U izjavi ''Novostima'', Dragan Džajić naglašava da FSS mora da se žali, jer bi se u suprotnom složio sa ovakvom odlukom Evropske kuće fudbala, ali sumnja da će žalba imati ikakvog efekta.

''Ali, baš me interesuje kako će objasniti tako blagu kaznu Albancima koji su izveli političku diverziju na fudbal, na Srbiju, a upravo ti Evropejci insistiraju da nema politike u fudbalu'', poručio je Džajić.

Na kraju, Džajić postavlja i opravdano pitanje bezbednosti naših igrača naredne godine u Elbasanu, kada će Albanija biti domaćin. Da li UEFA uopšte razmišlja o tome?

''Ako su Albanci mogli da sve izrežiraju u Beogradu, šta možemo očekivati u Albaniji!? Ne vidim ni kako će se taj meč u Albaniji odigrati! Kako će se zaštititi naši igrači i kako će se sve završiti ako mi budemo u rezultatskoj prednosti. Pitanja mnogo, a odgovora nigde. A to što će utakmica biti visokog rizika, ništa ne znači'', opominje Džajić.

Naravno, verujemo da će sva ova pitanja i čelnici našeg Saveza blagovremeno postaviti ljudima iz UEFA, kako bi se izbegli novi incidenti i nove provokacije albanskih huligana.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke