Ko će zameniti ''Blekija'' u Partizanu? Već ima prvih nagoveštaja!

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.03.2017.
10:12
Izvor: Sportske.net, volimpartizan.net

Posle završenog posla sa Fiorentinom oko transfera Nikole Milenkovića ''Blekija'', u Partizanu već moraju da razmišljaju i o njegovoj alternativi.

Epa/Maciej Kulczynski
Epa/Maciej Kulczynski

Povezane vesti

Kako je nedavno saopštio generalni direktor Partizana Miloš Vazura, talentovani štoper crno-belih će od 1. jula i zvanično biti član kluba iz Firence, a prema objavljenim informacijama, klub iz Humske će od ovog transfera inkasirati 5.100.000 evra.

S obzirom da će nova sezona za crno-bele početi veoma rano, zbog učešća u kvalifikacijama za evropska takmičenja i pošto će Partizan imati ogroman motiv da značajno popravi utisak iz prošle godine kada je zaustavljen već na prvoj prepreci, u Humskoj će morati već početkom leta da imaju spremnu adekvatnu alternativu za Nikolu Milenkovića na mestu štopera.

Prve inforacije na tu temu već su počele da se pojavljuju u medijima, naravno još uvek nezvanične.

Tako je portal ''volimpartizan.net'' preneo svoja nezvanična saznanja da bi na leto u Humsku mogao da stigne fudbaler i kapiten beogradskog Rada Nikola Maraš.

Njegovo ime se i u proteklom periodu pominjalo kao jedno od potencijalnih pojačanja, ali ništa više od toga se nije dogodilo i zbog činjenice da su se crno-beli zimus okrenuli angažovanju Nikole Vujadinovića, koji takođe na kraju nije stigao u Partizan.

U međuvremenu je Maraš bio jedan od aktera onog verbalnog sukoba sa Evertonom Luizom tokom nedavnog meča sa Radom, kada je Partizanov Brazilac vređan na rasnoj osnovi od strane navijača ekipe sa Banjice, pa je pitanje da li bi taj detalj mogao da utiče na dalje interesovanje iz Humske.

A ono što je za crno-bele najvažnije u ovom trenutku, štoperski tandem Milenković-Ostojić ovog proleća sjajno funkcioniše, a ako crno-beli osvoje titulu na kraju sezone, ne sumnjamo da će klub iz Humske početkom leta naći pravo rešenje za Milenkovićevog naslednika.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ACACHELSEA
Tuesday, 21.03.2017
19:15

Ako su prodali za 5 m neka odvoje 1 za zamenu ili pola miliona i neka nadju adekvatnu zamenu ,a kakvi su dovesce nekog panja bez obestecenja neku nasu propalicu iz inostranstva ili iz nase lige.

avatar
paok
Tuesday, 21.03.2017
12:22

Ne znam jel bi taj Maras bio prava zamena za Milenkovica.

avatar
X
Tuesday, 21.03.2017
11:54

Svi dobro znaju kako bi Marasa docekali navijaci tako da ne vidim ovo kao dobru ideju..

avatar
Anderton
Tuesday, 21.03.2017
11:31

Kupite Vitasa, ne verujem da bi koštao više od 300-400 000...

avatar
MarkoSi
Tuesday, 21.03.2017
11:16

Bravo za Partizan jer je Blekija pustio da igra i lansirao ga u fudbalsku orbitu. Dok Zvezda gubi vreme sa Fibelima, Edsonima i kojekakvim šklopocijama, njeni omladinci propadaju ili beže glavom bez obzira od kombinatora iz uprave.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Tuesday, 21.03.2017
11:14

Ni slucajno njega, Ivice!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 21.03.2017
15:18

Što njega ne, zar nije dosta dobar?

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Tuesday, 21.03.2017
18:51

Pre svega zbog incidenta na Banjici.

avatar
Petar Petar
Tuesday, 21.03.2017
16:48

A sto ne? Meni izgleda kao sasvim solidan i iz nase lige jedan od boljih. Koga drugog ako ne njega? Ako je zbog one frke, imas i drasticnijih primera koji su igrali za Partizan. Andjusic, Saveljic, pa i Vulicevic, Trajkovic i brdo njih jos.