Ko će u polufinale Kupa?

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.12.2014.
11:17
Izvor: Sportske.net

U senci svih burnih dešavanja proteklog vikenda, čiji odjeci iz dana u dan postaju sve jači, danas će se odigrati svi četvrtfinalni mečevi nacionalnbog Kupa. U centru pažnje duel na Vračaru.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Posle osvojenog boda u Novom Pazaru i svih pratećih dešavanja na ovom burnom gostovanju, ekipu Partizana danas očekuje još jedno gopstovanje, ovog puta u čertvrtfinalu Kupa.

Silno motivisana ekipa Rada od 13 časova dočekaće crno-bele, sa željom da bitno popravi utisak u odnosuz na prvenstveni duel sa Partizanom i, posle Crvene zvezde, eliminiše još jednog velikog favorita u Kupu Srbije.

Dan uoči ovog duela, trener Partizana Marko Nikolić nas je ''upozorio'' da ne očekujemo previše od današnjeg duela, pre svega jer je i na Vračaru teren veoma loš, maltene kao u Novom Pazaru.

Naravno, navijači Partizana očekuju trijumf svog tima, i posle dve neuspešne sezone u Kupu, plasman u samu završnicu ovog takmičenja.

U isto vreme na programu su i preostala tri četvrtfinalna duela.

Branilac trofeja, ekipa Vojvodine, nalazi se u rezultatskoj krizi, a danas će se ponovo sastati sa Čukaričkim, od koga je izgubila prošlog vikenda u Novom Sadu. Današnji duel se igra na Banovom brdu, pa je jasno da će Novosađani imati veoma težak posao da bi ponovili rezultat iz prethodnih sezona u ovom takmičenju.

Sjajne rezultate u protekle dve godine imala je i Jagodina, koja ima i jedan osvojen trofej, pa je trener Simo Krunić juče najavio da njegov tim današnju utakmicu protiv niškog Radničkog dočekuje kao ''meč sezone''.

Konačno, voždovački ''Zmajevi'' imaju sjajnu priliku za plasman među četiri najbolje ekipe u Kupu, pošto će danas na svom terenu igrati protiv Spartaka, koji, naravno, takođe vide svoju šansu.

Utisak je da će biti vrlo neizvesno, možda i penali budu odlučivali.

Kup Srbije, četvrtfinale

Voždovac – Spartak 13.00h
Radnički – Jagodina 13.00h
Čukarčki – Vojvodina 13.00h
Rad – Partizan 13.00h



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 03.12.2014
12:27

Partizan - Cuka finale ... osvaja Partizan a Cuka ide u LE (ako ne bude druga , mada moze lako da se desi i da bude) jer ce Partizan biti prvak i icice u LS

avatar
Povratak kralja BAN2
Wednesday, 03.12.2014
14:01

Ukoliko jedan klub osvoji duplu krunu onda prednost ima 4. na tabeli, a ne finalista Kupa tako je skoro doneo odluku FSS (prošle nedelje).