Ko će predvoditi Napredak u Humskoj?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.09.2017.
18:52
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbaleri Napretka ostali su bez šefa struke nakon trećeg uzastopnog poraza u Super ligi zbog čega je pred meč sa Partizanom pronađeno privremeno rešenje.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Napredak Nenad Sakić povukao se sa te funkcije nakon tri vezana poraza u Super ligi.

Napredak je u poslednja tri kola izgubio od Spartaka, Voždovca i Vojvodine pa je odlučeno da ekipa bude podvrgnuta "šok terapiji".

Da li će odlazak trenera dovesti do pozitivne reakcije znaćemo već u sredu kada Napredak gostuje Partizanu u okviru odložene utakmice 6. kola Super lige. Na tom meču ekipu će predvoditi trener Ivan Stefanović.

"Ova utakmica dolazi u nezgodnom trenutku po nas, obzirom da imamo tri uzastopna poraza. Pokušaćemo da pružimo dostojan otpor, Partizanu se ne preti, pogotovu nakon njihovih odličnih igara u prvenstvu i rezultata na međunarodnoj sceni", kazao je Stefanović.

Odložena utakmica 6. kola Super lige Partizan - Napredak igra se u sredu 20. septembra u 19 sati na stadionu FK Partizan.

"Dosta igrača je istrošeno nakon tri odigrane utakmice u sedam dana, ali konsolidovaćemo redove i dati svoj maksimum. Sve osim poraza biće uspeh za nas", poručio je Stefanović.

Utakmica će biti odigrana u terminu koji je predviđen za mečeve 1/16 finala Kupa Srbije, tako da će Napredak i Partizan naknadno odmeriti snage sa Bežanijom i Rtnjem.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke