Ko će pojačati Zvezdin napad - Žigić, AK99, ili...?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.06.2014.
21:23
Izvor: Sportske.net

Sve je širi krug imena koja se pominju kao potencijalna pojačanja Crvene zvezde ovog leta u napadačkim redovima.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle Nikole Žigića, čiji je povratak na Marakanu velika želja novog trenera Nenada Lalatovića, kao i Andrije Kaluđerovića, koji je takođe slobodan igrač, u konkurenciju za povratak na Marakanu uvršteno je još jedno ime - Đorđe Despotović!

Nekadašnji Zvezdin omladinac i član naših reprezentativnih selekcija u mlađim kategorijama, afirmaciju je u seniorskoj konkurenciji stekao u dresu subotičkog Spartaka, posle čega se otisnuo u inostranstvo, u belgijski Lokeren.

Međutim, to očigledno nije bio dobar potez i posle samo jedne sezone provedene u Belgiji, Despotović je slobodan u izboru nove sredine.

A pošto Zvezda ovog leta traži napadača koji bi mogao da zameni prvog strelca lige iz prošle sezone Dragana Mrđu, možda je prava prilika da se Despotović vrati u klub u kome mu nije ukazana prava prilika.

''Novosti'' prenose da su kontakti između 22-godišnjeg napadača i novog rukovodstva Crvene zvezde već uspostavljeni, a s obzirom na opredeljenje crveno-belih da ovog leta podmlade ekipu, Despotović ima čemu da se nada u ovim pregovorima.

Za očekivati je da uprava Zvezde već tokom naredne nedelje donese konačnu odluku po pitanju pojačanja u napadu, a videćemo da li će u igri ostati ova tri imena, ili će se u međuvremenu pojaviti još neko...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke