Kljajić: "Leo mnogo znači i kad ne daje golove"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.03.2017.
09:41
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Golman Partizana Filip Kljajić govorio je o prethodnom meču u Lučanima i onome što očekuje od duela sa Voždovcem, a tom prilikom je prokomentarisao i učinak dvojice napadača.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana upisali su u nedelju još jednu prvenstvenu pobedu koja je imala poseban značaj zbog činjenice da se igralo protiv jako neugodnog protivnika u Lučanima.

Crno-beli su slavili uz dva postignuta gola, a odbrana je trinaesti put u sezoni sačuvala svoju mrežu.

"Prvi deo sezone je pokazao da u odbrani funkcionišemo dobro. Drago mi je da smo tako i nastavili, ali sada prvenstveno to moramo i da zadržimo do kraja" kaže golman Kljajić.

Filip Kljajić je u Lučanima imao jednu fantastičnu intervenciju kod udarca Šatare i to pri rezultatu 0:0. Otežavajuća okolnost za golmana Partizana bio je i loš teren u Lučanima.

"Golman mora uvek biti u punoj koncentraciji, a posebno kada govorimo o lošim terenima. Tada i na prvi pogled bezazlene lopte mogu napraviti ozbiljan problem" dodao je Kljajić.

Za golove su u Lučanima bili zaduženi najbolji strelci ekipe, s tim što je Uroš Đurđević nastavio svoj niz a Leonardo postigao prvenac u prolećnom delu sezone.

"Leo je takav igrač koji i kada ne daje golove mnogo znači na terenu. Oko njega se uvek nešto dešava kad ima loptu, tako da njegovo prisustvo i bez golova znači, a da ne govorimo kada daje golove" poručio je golman crno-belih.

"Parni Valjak" u narednom kolu dočekuje Voždovac koji je u završnici jesenjeg dela sezone popravio formu i počeo da igra mnogo bolje pod vođstvom Ilije Stolice.

"Voždovac je dobra ekipa koja se posle lošijih rezultata u prvom delu sezone digla i deluje dosta stabilnije dolaskom Ilije Stolice. Dolaze kod nas, a mi znamo šta nam je činiti" zaključio je Kljajić.

Partizan se nakon 26 odigranih utakmica u domaćem šampionatu nalazi na drugom mestu superligaške tabele sa šest bodova zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom.

Do kraja ligaškog dela prvenstva crno-beli će odigrati četiri utakmice i to protiv Voždovca (D), niškog Radničkog (G), Radnika iz Surdulice (D) i Novog Pazara (G).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 14.03.2017
19:00

Naravno da znači kad ga non-stop čuvaju po dvojica, a često i po tri igrača i opet je u stanju da reši utakmicu.

avatar
Pov.kralja fafa jaja
Tuesday, 14.03.2017
17:02

Znači da izigrava glavnog klovna na terenu sa sve pepele tvor frizuricom.

avatar
Anderton
Tuesday, 14.03.2017
11:28

Kljajo imaš odličnu sezonu, sad ti je vreme za inostranstvo, da nešto zaradiš , a i da mi budemo zadovoljni :D