Kljajić: "Idemo na pobedu protiv Donjeg Srema"

Autor: Beta Beta
petak 03.10.2014.
17:11
Izvor: Beta

Zamenik Dejana Švabe Đurđevića izjavio je da će "Romantičari" ići na pobedu u duelu sa Donjim Sremom koji se u subotu igra na Karaburmi u okviru 8. kola JSL.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Pomoćni trener fudbalera OFK Beograda Saša Kljajić rekao je danas da će njegova ekipa ići na pobedu u predstojećoj utakmici Superlige protiv Donjeg Srema.

"Nije važno ko dolazi na Karaburmu, OFK Beograd ima ista očekivanja i iste ciljeve. Idemo na pobedu kao i u svakom susretu do sada. Takođe, želimo da nastavimo sa afirmacijom mladih igrača", rekao je Kljajić.

Zamenik šefa stručnog štaba OFK Beograda rekao je da se njegova ekipa dobro pripremila za Donji Srem.

"Ekipa Donjeg Srema se dosta pojačala, ali mi smo uradili tokom nedelje detaljnu analizu i sa pozitivnim očekivanjem čekamo susret na našem stadionu. Svaki segment naše igre želimo da dignemo na viši nivo", izjavio Kljajić

Fudbaler OFK Beograda Jovica Vasilić rekao je da veruje u dobar rezultat protiv Donjeg Srema.

"Očekuje nas težak meč na Omladinskom stadionu. Gosti imaju identičan broj bodova kao i mi i nema sumnje da su dobra ekipa. Međutim, ukoliko nam pristup meču bude kao i na prethodnim susretima, verujem da pozitivan rezultat neće izostati i da ćemo na kraju meča slaviti novu pobedu sa našim navijačima", rekao je Vasilić.

OFK Beograd prošlu utakmicu u prvenstvu Srbije nije igrao zbog obaveza Partizana u Ligi Evrope, te tako posle šest mečeva zauzimaju šesto mesto sa 11 bodova, koliko ima i Donji Srem sa utakmicom više.

Utakmica osmog kola Superlige Srbije između OFK Beograda i Donjeg Srema igraće se sutra na Omladinskom stadionu od 15.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke