Kiza odabrao - Ovo su Partizanovi starteri protiv Alkmara!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.09.2015.
20:02
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana večeras od 21:05 započinju novo učešće u Ligi Evrope, a kad je u pitanju startna postava protiv holandskog AZ-a, trener Milinković je napravio par promena u odnosu na derbi sa Zvezdom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Kapiten Saša Ilić se, u odnosu na meč na Marakani, preselio na klupu za rezerve, baš kao i strelac jedinog gola za Partizan protiv ''večitog rivala'' Alen Stevanović.

Njihova mesta zauzeli su Jevtović i Šaponjić, a u ekipu se vratio i brazilski štoper Fabrisio, koji je iz tima istisnuo Lazara Ćirkovića.

Partizan: Ž. Živković, Vulićević, Balažic, Fabrisio, Leković, Brašanac, Babović, Jevtović, A. Živković, Oumaru i Šaponjić.

Klupa: Kljajić, Bandalovski, Ćirković, Ninković, Ilić, Stevanović, Božinov.

AZ Alkmar: Roše, Johanson, Guvelu, Brežančić, Van der Linden, Van Overem, Henriksen, Rienstra, Haje, Huperts, Jansen.

Klupa: Kutinjo, Vujtens, Lukasen, haps, Souza, Tanković, Miren.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SmartestOne
Thursday, 17.09.2015
23:19

Ti si ponos zemlje moje,nTi si ponos Srbije!

avatar
Poznavalac
Thursday, 17.09.2015
21:04

Poseta-slabasna ocekivano..losi rezultati u nizu,nama navijacima je slabasna liga uefa preko glave..ocekujem pobedu u ne bas bitnoj utakmici..nzm zasto nema lukica koji je uz zileta nas najperspektivniji igrac..ajmo,crno-beli!

avatar
Wazza77
Thursday, 17.09.2015
22:05

Poznavalac=pesimista Daj bre covece navijamo za nas Partizan bilo da licno navijas za bilo koji klub iz Srbije!!!Ako nisi iz Srbije onda se izvinjavam...imas pravo na svoje misljenje!!!

avatar
Poznavalac
Friday, 18.09.2015
07:52

Pre bih rekao-realista!Sta sam pogresno napisao,naravno da navijam za partizan ali ne mogu se porediti LS i ova smesna liga uefa gde timovi iz jacih liga igraju sa rezervnim igracima..propustili smo veliku sansu protiv bate zahvaljujuci upravi koja nije sposobna da dovede jedno pojacanje,a imali su finans.sredstava vise nego ikad..navijaci nisu ovce,zato je stadion i bio onakav.jesmo pobedili slabasni alkmar ali uz losu igru..napred partizan,uprava napolje.

avatar
stefan87
Thursday, 17.09.2015
20:48

alo ljudi ko je bre onaj Lekovic i sa kog buvljaka su ga pokupili? mali Petrovic najbolji do sad u Partizanu a sad ga nema nigde???

avatar
Dale Cooper
Thursday, 17.09.2015
20:34

Sastav je ok, samo još da im lepo objasni šta se od njih očekuje, a to čisto sumnjam da će uspeti... Al' hajde, uz malo sreće i požrtvovanja da uzmemo neki bod!

avatar
Wazza77
Thursday, 17.09.2015
22:07

3 boda da uzmemo sa 10 igraca posto ova zabar te se baca izmedju igraca i lopte te daje zute nama sa besom u ocima...a verujem da ce u 2 poluvremenu neko od nasih pocrveneti...vidim mu u ocima!!!

avatar
Wazza77
Friday, 18.09.2015
20:46

Ispade sudjenje korektno do kraja...ovo je bio komentar posle onog starta Balazica kada mu je dao zuti sa namerom da vadi crveni ali gleda FIFA!!!

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Friday, 18.09.2015
12:53

Sudjenje je bilo odlicno, ubio bih kad bismo svaki put imali ovakvo.

avatar
ZoZoN
Thursday, 17.09.2015
20:28

Kako stvari stoje,ovo bi mogla biti Kizina zadnja utakmica na klupi Partizana.Nadam se pozitivnom rezultatu u našu korist,ali kako stvari stoje i kako igramo,teško mi možemo do bodova i u ovoj grupi,za sada smo mi jako daleko od evrope.Evo na stadionu će biti upola manje navijača nego protiv Steaue i Bate-a,zašto?? Umesto da podržimo naš klub,mi mu okrećemo ledja posle jedne lose odigrane utakmice. (mada bilo je tu jos par lose odigranih tekmi,ali govorim o ovoj sa zvezdom).

avatar
Poznavalac
Friday, 18.09.2015
07:46

Nije jedna losa nego vise njih..porazi od pazara,vose,zvezde u derbiju pa u utakmici sezone pirova pobeda protiv bate..najlosiji start deceniju unazad,a igra nikakva,trener cutljiv..uprava najzad imala sredstava da se isprsi za pojacanja,a oni veliko nista..

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Thursday, 17.09.2015
20:16

Steta sto Lukic nije ni na klupi, isto vazi i za Trujica, ali to sigurno da mogu da razumem. Izvinjavam se Fabrisiu- izvini, Fabrisio, izvini jer ja ne znam sta pisem. Lukic bi mogao da igra umesto Babovica, ali i da bude pre Ninkovica ako se vec polako ne racuna na tog momka... P.S. Da sedi na klupi ako nista drugo, a tek sto bih se zahvalio Saletu na saradnji vec na zimu sprecio ga da ne pretekne Mocu u Derbijima - presecite vec jednom i dovedite Zdjelara, cak ni ne mora Ivanica:-D

avatar
Wazza77
Thursday, 17.09.2015
22:08

Rekli smo nas par(mislim 3-je verujte Farbiciju)...ali cool postujem svacije misljenje...

avatar
Srcko
Friday, 18.09.2015
11:36

Ja mu se ne izvinjavam. Stvarno smatram da nam treba bolji igrac pod ugovorom na toj poziciji. Za Ninkovica je po meni ovo nerazumna odluka (da ne produze ugovor), kao i to da Lukic ne dobije 20min umesto Babovica. Umesto toga ulazi Ilic. Pa kome su minuti potrebniji? A tek da igramo u derbiju bez zadnjeg veznog (kakav god da je) a na stoperu Cikovic, pa to nikad necu moci da razumem, i to igramo u gostima. Stvarno mislim da bi cak i ovakav sastav delovao mnogo bolje kada bi doveli ozbiljnog trenera. Koliko je to losa procena ako mu Stevanovic igra od pocetka u derbiju, a juce ne dobije ni 15min. Ne bi me cudilo da Brasanca prodaju na zimu, a da umesto njega zaigra Lukic. Neka izdvoje novac za Zivkovica, potpisuju neke sponzore, ali mi deluje da nisu uneli nikakav novac u klub. Samo gomilaju igrace na nekim pozicijama, pa bolje da su Petrovica poklonili nekom i umesto tri ugovora taj novac odvojili za jednog ali vrednog na poziciji levog beka. Mada ovaj Lekovic izgleda nije los, a ocekujem i da bude sve bolji i bolji vremenom. O stoperu i zadnjem veznom, koji nam najvise fale necu ni da pricam, pa da su doveli odlicnog stopera pored njega bi cak i taj Petrovic mogao da igra. Racunam da ce Stevanovic biti opcija kako na krilima tako i umesto Babovica. Nasa uprava kao da ne zna sta radi, kao da se igraju.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Friday, 18.09.2015
00:00

Verovacu mu pre svega zbog toga sto je bolji od Cirkovica, eto...

avatar
Thursday, 17.09.2015
20:10

Kiza opet ne zna da sastavi tim! Gde je Lukić? S obzirom kako Jevtović igra Lukić zaslužuje šansu u startnoj postavi, a nema ga ni na klupi. Očekujem da A.Stevanović napravi prevagu u našu korist u 2p ukoliko to već ne učini naša odbrana u korist AZ Alkmara u 1p.

avatar
Srcko
Thursday, 17.09.2015
20:19

Ja bih pre lukica umesto babovica.

avatar
Friday, 18.09.2015
10:10

Lukić umesto Jevtovića, a A.Stevanović umesto Babovića pa bi vezni red izgledao ovako: A.Stevanović (CM) - Lukić (DM) - Brašanac (CM), a ispred njih napadačka trojka: A.Živković - Šaponjić (Božinov), Abubakar.

avatar
Dragan Petrov
Thursday, 17.09.2015
23:04

Alen Stevanovic uvek ispred Saponjica koji nema iskustva sto se i veceras videlo, nista nije uradio.