Kinezi se uzdaju u Zvezdin tandem!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.01.2015.
12:02
Izvor: Sportske.net

Dogovor je postignut, dvojica iskusnih prvotimaca Crvene zvezde i definitivno nastavljaju karijeru u Kini.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Kako se i pisalo proteklih dana, u pitanju su napadač Đorđe Rakić, sa četiri gola Zvezdin najbolji strelac prošle jeseni, kao i snažni vezista Goran Gogić.

I jedan i drugi se sele u Kinu, u drugoligašku ekipu Ćingdao, koja ima velike ambicije da se što pre vrati u elitno društvo.

Rakić i Gogić bi trebalo da budu među glavnim adutima u ostvarenju cilja, a kako prenose ''Novosti'', ukoliko u tome uspeju, mogu da se nadaju i dodatnim bunusima i premijama na kraju sezone.

Njihov put u Kinu je planiran za 10. januar, do tada bi trebalo da budu završene sve formalnosti, oko dobijanja viza i ostale papirologije.

Kao što je poznato, Rakićev odlazak je postao izvestan posle verbalnog sukoba sa trenerom Lalatovićem u medijima, a i rastanak sa Gogićem se očekivao, s obzirom da visoki vezista jesenas nije imao značajniju minutažu u Zvezdinom timu.

Podsetimo, Nejc Pečnik je već napustio redove aktuelnog šampiona, više se ne računa ni na Nikolu Mijailovića, a do kraja prelaznog roka se očekuje rasplet i po pitanju najavljenog odlaska štopera Darka Lazića u Belgiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 04.01.2015
13:07

Ovi ostali bez najboljih igraca, a doveli majko mila igrace koji nemaju ni nivo nase trece lige ... zvezda je nekom opasno stala na zulj, ovo sto sa njom rade moze samo neko ko je mrzi kao najveceg neprijatelja. Jedino sto me cudi je to sto su oko nje sve zvezdasi pa mi ovde nista nije jasno.

avatar
Ali samo vi sektasi
Sunday, 04.01.2015
13:15

Ista prica kao i kod nas, znam da ti ne zelis da verujes u to, ali mozda bi trebao...

avatar
Sunday, 04.01.2015
14:18

Da da, bas to samo sto mi jos nismo postali Partizan Beograd, jos nismo bas u tolikom blatu i jos postoji nade za nas, dok za njih ne postoji nada, realno.