Kinezi dobili bitku - Lazović napušta Partizan!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 29.01.2015.
23:47
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac Danko Lazović dogovorio je saradnju sa kineskim Superligašem Tjanđinom što znači da će Partizan u prolećni deo šampionata ući bez jednog od nosilaca igre iz prvog dela sezone.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije ući će u drugi deo sezone znatno slabiji pošto je priča oko transfera Danka Lazovića u kineski Tjanđin u četvrtak dobila pretposlednji čin.

Kineski superligaš ispunio je finansijske uslove srpskog reprezentativca koji je danas preskočio duel sa bečkom Austrijom kako ne bi rizikovao povredu pred put na Daleki Istok gde će potpisati ugovor sa Tjanđin Tedom.

"Lazović je izostao, zamolio da ne igra, jer se nešto dešava oko njegovog odlaska" rekao je danas Marko Nikolić.

Još uvek nije poznato koliko će Lazović zarađivati u Tjanđinu ali se spekuliše da je iskusnom napadaču upala kašika u med i da su Kinezi spremni da "iskeširaju" milionče po sezoni.

Partizan od Lazovićevog odlaska neće ništa zaraditi jer Kragujevčanin ima otvoreni ugovor sa klubom.

Sa druge strane, vicešampion Srbije ostaje bez jednog od dvojice najvažnijih igrača što će u mnogome uticati na igru ekipe u prolećnom delu sezone imajući u vidu da je Lazović na 28 utakmica u svim takmičenjima postigao 12 golova.

Ostaje da se vidi kako će Partizan rešiti ovaj problem jer na trežištu ne postoji igrač Lazovićevog kalibra koji je spreman da se priključi crno-belima osim ako u Humskoj ne pokažu spremnost da plate za kvalitetno pojačanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Cipiripi-Semenke
Friday, 30.01.2015
00:50

Para vrti de burgija nece.

avatar
Friday, 30.01.2015
01:15

naravno,kako ziveti bez para ;)?

avatar
Realan
Friday, 30.01.2015
01:18

Ako je istina da je dobio milion po sezoni, onda nije ni cudo.Ogromne pare i ne zameram mu sto je otisao.Samo pitanje je ko ce da ga zameni.Ja sam se nadao odlasku Skuletica,a njegovom ostanku ali ispala teska.Tuzan je nas fudbal.Malo mi muka od svega.