Kežman potvrdio - Delač u Voši!

  • 07. jul 2013.

  • 20:26

  • Izvor: Beta

Talentovani golman Čelsija Matej Delač trebalo bi već u ponedeljak da doputuje u Novi Sad, obavi lekarske preglede, a zatim se priključi ekipi Vojvodine za koju će nastupati kao pozajmljen igrač.


Kako je i najavljivano, hrvatski golman Matej Delač igraće predstojeće sezone za Vojvodinu kao pozajmljen fudbaler Čelsija, rečeno je danas agenciji Beta u novosadskom klubu.

Transfer je završio Mateja Kežman, koji je od skoro u upavi Vojvodine, a celu Delačovu platu pokriće Čelsi.

Delač će u ponedeljak obaviti lekarske preglede u Novom Sadu, a zvanično predstavljanje očekuje se za nekoliko dana.

"Dugo pratimo ovog talentovanog golmana. Projekat 'Nova Vojvodina' je započet i verujemo da ćemo napraviti sjajan tim, kojeg će predvoditi mlad i ambiciozan trener. Biće još puno novina u Vojvodini i nadamo se da će naš stadion već u revanš utakmici kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Hibernijansa biti ispunjen do poslednjeg mesta", rekao je Kežman.

Delač ima 20 godina, a ponikao je u Interu iz Zaprešića, iz kojeg je 2010. prešao u Čelsi. Njega je engleski klub potom slao na pozajmice u Vitese, češke Buđevice, Vitoriju Gimaraeš, kao i Inter iz Zaprešića.

Delač je igrao za sve mlađe selekcije fudbalske reprezentacije Hrvatske.

Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

VESTI PO KLUBOVIMA

U Fokusu

Barsa - Kad zaturiš svrhu...

Sigurno da Barselona nije izgubila kurs plovidbe preko noći. Takođe, dugo putovanje u susret plutajućoj santi ne mora da se završi katastrofom. Klub mora da definiše ono što želi i da se priseti da je na početku bila igra, pa tek onda naplata uspeha...

Dalje...

Izjava dana

Neki ljudi afričke igrače doživaljavaju kao životinje.

Jaja Ture

Jaja Ture

Glas naroda

"Večiti", svaka bi vas birtija poželela!

Formula je sledeća, ko je dalje od državnih jasli piše saopštenja, onaj drugi odgovara sa visine. Onda se umeša savez sa opštim mestima, pa neko poviče "privatizacija" i svi se razbeže. Umesto zaključka, prisetite se kako je izgledao jesenji derbi.

Dalje...