Kazne za igrače Partizana? Iliev nema tih saznanja...

Autor: Darko Mitrović
subota 07.11.2015.
14:42
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Stiče se utisak da novi sportski direktor Partizana i dalje pokušava da ''balansira'' između uprave i fudbalera Partizana...

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Partizan je u sve većoj rezultatskoj krizi, porazi se ređaju i na domaćoj, a sada i na evropskoj sceni.

Uprava crno-belih prosto više ne zna kako da probudi posrnulu ekipu iz letargije, pa su se posle najnovijeg debakla od Bilbaa u Ligi Evrope pojavile informacije da bi igrači mogli da ''dobiju i po džepu''.

Međutim, baš kao i posle poraza u Gornjem Milanovcu, kada su iz uprave stizale informacije o ''grmljavini'' u svlačionici i ''trešenju zidova'' od kritika koje su Drulovićevi izabranici doživeli od Milorada Vučelića i Miloša Vazure, novi sportski direktor Ivica Iliev ponovo pokušava da smanji tenzije.

Podsetimo, posle kiksa protiv Metalca, Iliev je konstatovao da su kritike poželjne, ali ''na fin i kulturan način'', dok sada tvrdi da nema nikakvih informacija o ideji da se igrači novčano kazne.

''Ništa ne znam o pomenutim kaznama, nije mi jasno odakle takve priče, to je sve dezinformacija. Ja sam sportski direktor kluba, usko sarađujem između ekipe i rukovodstva, valjda bih ja prvi bio upućen u eventualne konsekvence za igrače i stručni štab.

Dakle, ni o kakvim kaznama nije bilo diskusije. Uostalom, time sada može da se bavi samo disciplinska komisija kluba, a koliko znam, nema najava da će praviti sastanak i reagovati'',
izjavio je Iliev za ''Blic'' i upitao se da li neko pokušava da deestabilizuje Partizan takvim pričama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sasa1988
Saturday, 07.11.2015
16:26

Samo po dzepu. Evropski beton manekeni.

avatar
REVOLT SEMPRE PER TE
Saturday, 07.11.2015
15:48
avatar
REVOLT SEMPRE PER TE
Saturday, 07.11.2015
15:46

Neces ni ti jos dugo, stvarno neznam sta su ti trebali ovo petljanje i saradnja sa ljudima koji ne zele dobro Partizanu. Jedino sto vi treba da uradite do kraja '15 je da se pokupite svi zajedno, nijedan potez ucinjen od strane tih Trojanaca nema nikakvu tezinu i legimitet- SIC!