Katai: "Žao mi je što nisam došao ranije"

Autor: Beta Beta
utorak 02.09.2014.
14:47
Izvor: Beta

Novi fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai rekao je danas da mu je čast što je prešao u beogradski klub i da mu je žao što to ranije nije učinio.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Katai je u Zvezdu došao na jednogodišnju pozajmicu iz Olimpijakosa, a nosiće dres sa brojem 27.

"Čast mi je i zadovoljstvo da dođem u Crvenu zvezdu i da igram na Marakani pred velikim brojem navijača. Želja mi je, naravno, da pokušamo da odbranimo titulu. Bilo je pregovora i žao mi je što nisam ranije došao jer bih do sada već bio spreman i možda igrao utakmice", rekao je Katai na predstavljanju na stadionu Zvezde.

Nekadašnji igrač Vojvodine kazao je da nakon odlaska iz novosadskog kluba nije mnogo pratio srpski fudbal, ali da su Zvezdini ciljevi jasni.

"Poznajem nekolicinu igrača od ranije, a takođe i trenera Nenada Lalatovića i zbog toga nemam problema sa uklapanjem. Nisam potpuno spreman, nisam trenirao sa ekipom. Odigrao sam ukupno pola sata u prijateljskim utakmicama sa Olimpijakosom, ali se nadam da ću brzo uspeti da se nametnem treneru", naveo je Katai.

Funkcioner Zvezde Blažo Raosavljević rekao je da će klub po isteku pozajmice odlučiti o eventualnom nastavku saradnje sa Kataijem.

"Od Kataija mnogo očekujemo i nadamo se da će nam pružiti najlepše stvari ove godine", naveo je Raosavljević.

Katai je 11. pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke