Katai: ''Sjajan je osećaj dati gol za Zvezdu!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.12.2014.
23:35
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Subotnji duel na Marakani, između Crvene zvezde i OFK Beograda, obeležili su i ovosezonski golgeterski prvenci Aleksandra Kataija i Đorđa Despotovića.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

I dok je Despotović donekle pokvario utisak načinom na koji je proslavio gol, Aleksandar Katai nije imao tu potrebu da ''ućutkuje'' kritičare i posle svega je veoma zadovoljan.

Podsetimo, Katai je postigao vodeći gol u drugom minutu meča, a Despotović je bio strelac pobedonosnog pogotka u samom finišu, za konačnih 2:1.

Dva dana posle, Aleksandar Katai ističe da je utakmica bila ''teška'', ali da je pobeda najvažnija, kao i činjenica da Zvezda i dalje drži korak za vodećim Partizanom.

Naravno, ono što ga posebno raduje, jeste činjenica da je konačno prekinuo svoj golgeterski post.

''Sjajan je osećaj postići gol za Zvezdu, mada mislim da je mogao da dođe i ranije, ali dobro. A kad prođemo pripreme i prijateljske utakmice, mislim da će sve biti mnogo bolje'', optimista je Katai.

Do kraja prvog dela sezone ostao je još meč u Lučanima, a Katai najavljuje novu pobedu Zvezde.

''Idemo i na tom meču, naravno, na pobedu, iako znamo da će biti teško gostvanje. Nećemo gledati u tuđe dvorište, bitno nam je da mi pobedimo, pa kolika razlika da bude, biće'', zaključio je Katai.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke