Katai se izjasnio - Evo koga želi na čelu Zvezde!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.09.2015.
21:02
Izvor: Sportske.net

Pristalice Crvene zvezde još uvek trese euforija zbog trijumfa u 149. "večitom derbiju" ali nas je Aleksandar Katai već večeras podsetio šta će od sutra biti glavna tema u Ljutice Bogdana.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su šesti vezani trijumf u domaćem šampionatu, a svakako da je značaj pobede nad Partizanom nemerljiv u odnosu na prethodne uspehe u Superligi.

Navijači vicešampiona Srbije još uvek su opijeni pobedom pa ne shvataju jednu jako bitnu stvar na koju ih je podsetio Aleksandar Katai. Već za tri dana u Zvezdi će biti raspisani opšti izbori koji će imati izuzetan značaj za dalju sudbinu kluba.

Strelac trećeg gola za Crvenu zvezdu u susretu sa Partizanom objasnio nam je večeras na čijoj se strani nalazi igrački kadar i stručni štab. Kada bi se fudbaleri pitali, na čelu kluba ostao bi Zvezdan Terzić koji je najzaslužniji za formiranje ovog tima.

"Ta uprava je sve nas dovela. Nadam se da će oni ostati, pošto nas je ona sve i dovela" rekao je Katai novinarki TV "Arena Sport".

Na taj način saznali smo još jedan detalj vezan za predstojeće izbore a podrška igrača i stručnog štaba Zvezdanu Terziću i njegovim najbližim saradnicima od velikog je značaja.

Podsećamo da je Ivica Tončev najavio povlačenje iz predsedničke trke kako bi podržao Petra Škundrića koji bi za protivkandidata mogao da ima Nebojšu Čovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Sunday, 13.09.2015
11:57

Kad sam branio Terzica svi su ga pljuvali. I ja sam navijac, ali ne mogu navijaci tako lako smenjivati uprave. Strpljenje je strana rec u Srbiji.

avatar
Аполо
Sunday, 13.09.2015
11:25

Katai me sve vise prijatno iznenadjuje. Od prosecne sezone sada je pokazao da je motor ekipe. Svaka cast i njemu i ostalima na trudu i zalaganju juce, i konacno prepoznatljivoj igri.

avatar
Џејсон Стејтамм
Saturday, 12.09.2015
23:21

Realno svi sad hoce Terzu a do juce pola njih ga je pljuvalo,ljudi da se ne lazemo covek je mozda najbolje vodio klub u poslednjih 10 godina,i ja sam svakako da ostane na celu

avatar
Делија_момак
Saturday, 12.09.2015
22:21

Човек је потпуно у праву! Довели су феноменалне играче за мале паре, неке обештећења и нико нас у ових годину дана није тужио, нити је било који играч тражио раскид уговора. Ова управа треба да остане!

avatar
i.sarajevo
Saturday, 12.09.2015
21:42

u zadnjih deset petnaest godina jedina uprava koja je smanjila dug,napravila kakav takav tim za nase uslove jsl odlican i nevalja,a ovi raniji sto su milione davali za neke igrace koji nisu ni igrali ok su,jedini koji je obrazovan a razumije se u fudbal kodnas je terzic pa opet nevalja,,,nije dobro covjek malo ucvrstio klub vodi ga prema svjetlu a neki ga ruse dali su to oni s navijacima sto su dugove pravili,,,opasni su ovi izbori5000clanova nadjem im podatke 2501 dam po dvjesto evrica i s nekoliko hiljada evrica postajem predsjednik cz a moji krajnji ciljevi koji su niko nezna to su izbori u cz zalosno