Katai, sad se pokaži!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.11.2015.
10:50
Izvor: Sportske.net

Najbolji strelac Superlige i najvažniji šraf u igri Crvene zvezde Aleksandar Katai u petak će dobiti priliku da debituje za nacionalni tim, a selektor mu poručuje da je došao trenutak da se dokaže na najvišem nivou.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pre više od pet godina Aleksandar Katai je branio boje Vojvodine i već tada je nagovešteno da se radi o sjajnom igraču koji se nakon prelaska u Olimpijakos nije snašao i dokazao potencijal.

Pozajmice OFI-ju, Vojvodini i Platanijasu nisu dale rezultata ali zato jeste ona poslednja nakon koje je dobio i "stalan posao" u Crvenoj zvezdi.

Prvi deo tekuće sezone Aleksandar Katai je iskoristio na najbolji mogući način pa je uz vrhunske partije stigao do brojke od 10 postignutih golova, dovoljno za vrh liste najboljih strelaca u Superligi i poziv u nacionalni tim.

"Svakako da imam u planu da Aleksandar Katai i Marko Petković dobiju šansu, ali vdećemo kako će da ide utakmica" kazao je selektor Radovan Ćurčić za "Tanjug".

Srbija u petak igra prijateljsku utakmicu sa Česima u Ostravi što strateg "Orlova" vidi kao odličnu priliku da vezista crveno-belih dokaže svoj kvalitet na višem nivou od Superlige.

"U svakom slučaju Katai je sjajnim partijama i golovima za Zvezdu zaslužio poziv, ali želim da ga vidim na ovom, višem nivou, protiv Čeha koji su kompaktan i kvalitetan tim" dodao je Ćurčić.

Prijateljska utakmica reprezentacija Češke i Srbije zakazana je za petak od 20.30 a ostaje nam da vidimo da li će selektor Ćurčić održati reč i pružiti priliku Aleksandru Kataiju koji će u slučaju da zaigra morati da opravda poverenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Thursday, 12.11.2015
18:35
avatar
SindjaNis
Thursday, 12.11.2015
17:13

Katai moze da bude veliko iznenadjenje jer poseduje veliki kvalitet i talenat, a i nije poznat siroj fudbalskoj javnosti ili bolje receno Cesi nisu culi za njega ( bar jos uvek nisu) i on bi mogao da bude Radovanov kec iz rukava.

avatar
Branislav
Thursday, 12.11.2015
14:04

Srecno doktore...

avatar
Kladionicar BAN 40
Thursday, 12.11.2015
13:37

Sta Katai ima da opravdava? On je poziv svakako zasluzio, Petkovic sa druge strane mora da opravdava poziv.