Katai: "Problem je koncentracija, biće sve to bolje"

Autor: Beta Beta
sreda 20.07.2016.
11:04
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai rekao je danas da je koncentracija bila najveći problem njegove ekipe protiv Valete, ali da očekuje da sve bude bolje u narednom periodu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Koncentracija je problem, nema šta drugo da bude. Moraćemo da mnogo više da se koncentrišemo protiv Ludogoreca. Protiv Valete smo imali sreće da protivnik nije koristio šanse. Ali, uvek je tako na početku. Verujem da ćemo se brzo uigrati i da će sve biti bolje", rekao je Katai novinarima posle utakmice.

Zvezda se plasirala u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto je i u revanšu u Beogradu sa 2:1 pobedila Valetu.

Crveno-beli su prošli uprkos lošoj igri i velikom broju grešaka. Naredni protivnim biće im bugarski Ludogorec.

Katai je istakao da je Valeta pokazala da nije loša ekipa jer je mnogo namučila Zvezdu. "Srećom, uspeli smo da preokrenemo u obe utakmice", dodao je on.

Slavoljub Srnić je naveo da je Zvezdi bilo teško i da se vidi da ekipa nije dovoljno uigrana.

"Prepustili smo im previše šansi i to ne sme da nam se ponovi protiv Ludogoreca. Radićemo na tome da ispravimo greske. Biće tesko, Ludogorec je tim koji ulaže mnogo novca, ali nadam se prolazu. Imamo i utakmicu protiv Napretka u kojoj ćemo pokušati da nastavimo seriju pobeda", rekao je Srnić.

On je bio asistent Kataiju kod gola za 2:1, a koji je Zvezda postigla u trenutku kada je Predrag Sikimić ležao u protivničkom kaznenom prostoru.

"Nisam video da Sikimić leži povredjen, ali i da jesam, mislim da ne bih izbacio loptu jer je to bila šansa za gol, koji smo i postigli", kazao je Slavoljub Srnić.

Predrag Sikimić je rekao da nije bilo lako, ali da je srećan zbog pobede.

"Nije bilo lako, ali smo pobedili. Okrećemo se Ludogorecu, a biće fenomenalno ako ne izgubimo tamo, pa onda da u Beogradu rešavamo ko će proći dalje", rekao je Sikimić.

On je dodao da nije znao šta se dešava dok je ležao na zemlji, iako mu je bilo čudno što se utakmice nije prekinula.

"Drago mi je što smo dali gol. Nisam od onih koji se valjaju po zemlji, baš me je 'nasadio' njihov igrač i izgubio sam vazduh. Shvatio sam da smo dali gol tek kad mi je prišao Katai i rekao: 'hajde ustaj, dali smo gol'", kazao je Sikimić.

Zvezda će u prvoj utakmici trećeg kola gostovati Ludogorecu sledeće nedelje u Razgradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 20.07.2016
14:46

Problem je postavljanje i kretanje zadnje linije, problem je koordinacije između odbrane, sredine, terena i napada, problem je kretanje u bloku celog tima, problem je primanje lopte i dodavanje, problem je u sebičnosti nekih igrača. Kad sve to podignemo na visok nivo, onda možemo da se nadamo prolasku protiv Ludogoreca.

avatar
crni bombarderos
Wednesday, 20.07.2016
20:14

Bojim se da je isuviše malo vremena za to.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 21.07.2016
11:41

Ja se ne bojim jer imamo tim za velika dela.

avatar
Scarface
Wednesday, 20.07.2016
12:33

budi iskren i lepo reci da ste odigrali kao babe.spremas se godinu dana za kvalifikacije i na kraju das ovakvu izjavu.veliki si ti profesionalac.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 20.07.2016
13:54

On je barem odigrao ovaj dvomeč kako treba, i on i Kahriman i Donald

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 20.07.2016
16:29

Koliko su pričali za Kangu da je maestralan igrač, on dosad nije ništa pokazao, što ne znači da još neće, ali sam trenutno razočaran njegovom formom.

avatar
Scarface
Wednesday, 20.07.2016
14:39

slazem se za pojedince,ali timska igra je bila slaba.

avatar
Branislav
Wednesday, 20.07.2016
12:16

Kahriman-Petkovic, Milošević, Luković, Rendula-Le Talek, Donald, Katai, Plavšić, Srnić-Vieira... Eeee da smo tako igrali još od prve utakmice sa Valetom, ne bi se mi sinoć bojali za prolaz u dalji krug, GARANTUJEM!