Katai otkrio šta ga najviše raduje pred gostovanje Sasuolu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.08.2016.
23:23
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai izjavio je da nova pobeda bez primljenog gola mnogo znači ekipi, a osvrnuo se i na prve superligaške golove u novoj sezoni.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde večeras su kao gosti savladali niški Radnički rezultatom 3:0 i tako vezali četvrtu pobedu u ligi a drugu bez primljenog gola.

Strelac drugog i trećeg gola za šampiona Srbije apostrofirao je podatak vezan za defanzivni učinak ekipe u poslednja dva meča, a pred duel sa Sasuolom u Ligi Evrope.

"Odigrali smo jako dobru utakmicu, bilo je sitnih grešaka koje oni, na našu sreću, nisu iskoristili. Mnogo mi je drago što u odbrani igramo sve bolje, nismo primili gol u drugoj vezanoj utakmici. To nam posebno znači na psihološkom planu, podiže samopouzdanje ekipi" rekao je Katai.

Aleksandar Katai do sada nije imao veliku minutažu u Superligi zbog toga što ga je Miodrag Božović čuvao za evropska iskušenja, ali mu je bio potrebno samo 90 minuta da pokaže kako pravi razliku na terenu.

"Nisam imao veliku minutažu u Superligi, zato mi posebno znači što sam danas otvorio, nadam se, uspešnu, seriju. Prvi gol mi se mnogo dopada, postigao sam ga na atraktivan način. Drugi nije bio tako lep za navijače, ali znači i meni i ekipi mnogo što je potvrdio pobedu i pomogao da zadržimo prvo mesto na tabeli" zaključio je Katai.

Narednu utakmicu Crvena zvezda igra u četvrtak u Ređo Emiliji protiv Sasuola u okviru plej-of faze za Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 15.08.2016
18:55

Катаи српски Меси.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 15.08.2016
11:01

Katai sa pola snage buši naše Superligaše jer je po kvalitetu nekoliko svetlosnih godina iznad ostalih.

avatar
Povratak kralja XLI
Sunday, 14.08.2016
23:46

Bićete oslabljeni protiv Sasuola U odbrani za stub odbrane, onaj što mu se od silnog mahanja u 1p pokvari zastavica :D