Katai oduševljen novim Zvezdinim ubitačnim tandemom!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.01.2017.
12:14
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Četiri meseca prošlo je od njegovog odlaska iz Crvene zvezde, ali njen najbolji strelac iz prošle sezone pomno prati igre svog bivšeg kluba.

Beta/Miloš Miškov/Ev
Beta/Miloš Miškov/Ev

Povezane vesti

Aleksandar Katai će prošlu godinu dugo pamtiti, uglavnom po velikim uspesima.

Sa Zvezdom je ubedljivo osvojio šampionsku titulu, bio je najbolji strelac ekipe, zaslužio dres reprezentacije Srbije, a jesenas ostvario i transfer u Primeru, u ekipu Alavesa.

Ipak, nije baš sve bilo idealno, o čemu je Katai, između ostalog, govorio i u novogodišnjem intervjuu ''Novostima''.

''Koliko sam zadovoljan izdanjem u Zvezdi, osvajanjem titule, trofeja golgetera Superlige, pozivima i nastupima za reprezentaciju Srbije, toliko mi je žao što nismo imali sreće protiv Ludogoreca u Evropi, a i što još uvek nemam minutažu u Alavesu na kakvu sam navikao'', izjavio je Katai.

On je u tradicionalnom izboru pomenutog lista 'Kapiteni biraju fuzdbalera godine'' pobedio ispred Uroša Đurđevića, što je još jedan razlog za zadovoljstvo i dodatni motiv za još uspešniju 2017.

''Najslađa su ona priznanja koja vam kolege dodele. A mislio sam, iskreno, da su me već zaboravili jer od septembra nisam bio tu'', priznaje Katai.

Naravno, Zvezdine igre i dalje pažljivo prati i veruje da će šampionski pehar ostati na Marakani, a posebno je izdvojio Zvezdin tandem koji je sjajno sarađivao tokom jeseni.

''Vidite da je i mene imao ko da nasledi. Sikimić i Anđelković su zajedno dali i namestili više od 20 golova. Očekujem da će moji saigrači i u maju visoko podići pehar i nanovo pokušati da ostvare u Evropi ono što smo minulog leta propustili'',
zaključio je Katai.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Monday, 02.01.2017
22:29

Anđelković najbolji igrač zadnjih 5 kola. Pametnom dosta...

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Monday, 02.01.2017
16:03

Docice sve na svoje mesto,i kad je u pitanju minutaza i karijera Kataija u pitanju,a i Zvezdin uspeh u Evropi.Zvezda je sinonim srpskog fudbala u Evropi i svetu,ostali treba da uce i da se streme da dostignu najtrofejnijeg kluba na Balkanu!

avatar
Navijač Partizana
Monday, 02.01.2017
12:26

Zvezda moze u super ligi da namesta utakmice ali kad dodju kvalifikacije za LE ili LŠ onda ih deklasiraju Kairat i slicni klubovi...

avatar
Zvezda do Tokija
Monday, 02.01.2017
19:03
avatar
Navijač Partizana
Tuesday, 03.01.2017
17:49

To su činjenice prijatelju