Katai: "Ne želimo da stanemo"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.03.2016.
10:54
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai izjavio je da pobedonosni niz daje dodatni motiv igračima koji će dati sve od sebe da postave novi rekord po broju vezanih trijumfa.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Bogata istorija fudbalskog kluba Crvena zvezda uskoro bi mogla da dobije novu stranicu u kojoj bi pisalo da je u sezoni 2015/2016 ostvaren najveći broj uzastopnih pobeda u domaćem šampionatu.

Rekord trenutno drži tim koji je svojevremeno selektirao Slavoljub Muslin, a koji je nanizao 23 prvenstvena trijumfa. Tim Miodraga Božovića do sada je ostvario 22 uzastopne pobede i u subotu će jurišati na izjednačavanje trenutnog rekorda.

"To bi bilo veoma lepo, da ostanemo na poseban način zabeleženi u klupskoj istoriji. Značajan je to motiv i zato ovaj meč dočekujemo veoma ozbiljno i motivisano, ne želimo da se opustimo" kaže Aleksandar Katai.

Vezista crveno-belih tvrdi da u ekipi vlada sjajna atmosfera i da je cilj svakog od igrača nastavak pobedonosnog niza koji je započet u avgustu 2015. godine.

"Kada pobeđujete ovoliko, nižete pobede, grabite ka tituli nikako ne želite da stanete i u glavi nam je samo da pobedimo, da nastavimo u ovom ritmu jer je to ipak poseban osećaj" ističe Katai.

Lider domaćeg šampionata preskočio je utakmicu 26. kola sa Novim Pazarom zbog vremenskih nepogoda koje su pogodile Srbiju, a narednu utakmicu igra u subotu protiv Spartaka.

"Nama je nabitnije da navijača bude što više, da dođu da nas podrže. U takvoj situaciji su i uspesi mnogo izvesniji. Sa njima je svaka pobeda daleko slađa" zaključuje Katai.

Ukoliko crveno-beli u subotu savladaju Spartak, šansu da postave novi klupski rekord po broju vezanih pobeda imaće u utorak, 22. marta, kada u Novom Pazaru gostuju istoimenoj ekipi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 17.03.2016
15:04

Samo što sam revoltu čestitao njegov povratak sa novim nalogom za 15 minuta dobio sam 260 minuseva. Eto kako on meni odgovara na moju dobrodošlicu.

avatar
Lav
Thursday, 17.03.2016
13:34

Zvezdo, zgazi ih sve...

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 17.03.2016
12:35

Nema stajanja bez radivovanja, Zvezdo samo gazi po šampionskog stazi.