Katai: "Možda se jednog dana vratim u Zvezdu"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.09.2016.
09:58
Izvor: Sportske.net

Novopečeni član španskog Alavesa govorio je za "Zvezda TV" od vremenu provedenom u klubu iz Ljutice Bogdana i tom prilikom istakao da bi jednog dana mogao da se vrati na "Marakanu".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka vezista Crvene zvezde Aleksandar Katai ostvario je transfer u španski Alaves čime je završio svoju dvogodišnju misiju u klubu iz Ljutice Bogdana i ostvario svoj san.

"Sa jedne strane mi je teško što sam napustio Crvenu zvezdu. Sa druge strane, svi imamo ambiciju da odemo na nešto bolje. Primera je možda i najbolja liga na svetu i svi želimo da se oprobamo tamo. S te strane mi je drago što ću, nadam se, dobiti šansu da igram protiv ekipa kao što su Barselona, Real Madrid, Atletiko, Sevilja, Valensija..." rekao je Katai za "Zvezda TV".

Bivši fudbaler Vojvodine i Olimpijakosa proveo je dve sezone u Crvenoj zvezdi, a pred selidbu u novi klub poručio je da postoji opcija da jednoga dana ponovo obuče crveno-beli dres.

"Možda se jednog dana vratim u Crvenu zvezdu. Proveo sam više od dve godine u klubu, bilo je uspona i padova. Prva godina je bila malo teža ali je u drugoj godini došla titula kao nagrada za sav trud" istakao je Katai.

Najbolji strelac crveno-belih iz prethodne sezone otkrio je kako su izgledali poslednji minuti prelaznog roka kada je transfer u Alaves "visio o koncu", a analizirao je i svoj učinak od dolaska na "Marakanu".

Najviše žali što se sa Crvenom zvezdom nije plasirao u grupnu fazu jednog od dva evropska takmičenja i smatra da je malo više sreće bilo potrebno u dvomeču sa Ludogorecom.

"Ostaje žal... Kvalitetnija su ekipa, ali mislim da smo imali šansu da napravimo dobar rezultat. Sve je počelo od drugog primljenog gola i pada koncentracije, mislim da je to prelomilo. Kangu neću da krivim ali mislim da je i taj crveni karton prelomio" zaključio je Katai.

Za kraj, Aleksandar Katai se osvrnuo na saradnju sa Miodragom Božovićem, atmosferi u svlačionici, a imao je poruke za svoje dosadašnje saigrače i navijače što možete čuti ako pogledate video u prilogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Monday, 05.09.2016
19:27

Даће Бог, Сале. Срећно у примери.

avatar
Povratak kralja 4 2
Monday, 05.09.2016
18:28

A možda tog dana zvezde više ne bude :D

avatar
Doktor Trax
Monday, 05.09.2016
13:13

Do kojih grana se srozao nas fudbal govori sama cinjenica u izjavi Kataia koji pri odlasku u Alaves(do pre godinu niko ziv cuo nije za njih) kaze: Svi imamo ambiciju da odemo na nesto bolje.

avatar
Monday, 05.09.2016
12:47

To svi kazu kad odu odavde,a vracaju se samo oni koji u evropi ne prodju ne urade nista t.j. padnu u drugi ili treci plan,samo u Partizanu ima primera koliko hoces!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 05.09.2016
11:44

Камоли среће да ниси ни одлазио.

avatar
sashki
Monday, 05.09.2016
11:31

Jebiga aco. Zbog takvih treninga vam je ispala dusa kroz nos nakon 60 minuta protiv ludogereca