Katai jedva čeka spektakl pred ''Delijama''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.03.2015.
19:02
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Posle pobede u Jagodini, raspoloženje u ekipi Crvene zvezde je sada mnogo bolje, a jedan od strelaca iz tog susreta Aleksandar Katai veruje da će crveno-beli svojim navijačima za 70. rođendan kluba prirediti još jedan sjajan meč.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Posle prve prolećne pobede, na Marakani se lakše diše, a igrači sa mnogo više samopouzdanja dočekuju derbi 18. kola sa Vojvodinom.

Biće to prvi meč na domaćem terenu posle dva vezana gostovanja, u Nišu i Jagodini, a jedan od aktera pobede nad jagodincima proteklog vikenda Aleksandar Katai očekuje još jedan odličan meč i uveren je da će ''Delije'' ponovo biti zadovoljne.

Pogotovo jer Zvezda sutra slavi 70 godina postojanja.

''Nadam se da smo igrom i pobedom u Jagodini povratili i poverenje navijača koje je siguirno bilo malo 'uzdrmano' nakon utakmice u Nišu. Verujem da su tada bili razočarani, ali isto tako verujem da će nas podržati u utakmicama koje slede. Očekujem sjajnu utakmicu u subotu, i malo je reći da jedva čekam'', ističe Katai.

Podsetimo, Zvezda sada zaostaje samo četiri boda za vodećim Partizanom, vratila se u šampionsku trku, a da bi je i nastavila, pobeda nad Vojvodinom biće neophodna.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Wednesday, 04.03.2015
00:58

Mani se tekme brate,dodji na fontanu u studentskom gradu na pivo,nema te dugo! :D