Katai: "Gol stigao pomalo kasno, ali..."

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 06.12.2014.
17:34
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Sumirajući utiske o vremenu koje je do sada proveo u Crvenoj zvezdi Aleksandar Katai je objasnio kako je prvenac stigao pomalo kasno ali je istakao da će nakon zajedničkih priprema stvari doći na svoje mesto.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde staviće tačku na jesenji deo sezone gostovanjem u Lučanima koje dolazi nakon trijumfa nad OFK Beogradom izvojevanog posle još jednog neubedljivog izdanja.

Aleksandar Katai postigao je prvi od dva gola crveno-belih u pobedi nad "Romantičarima" ali jesenji deo sezone bivšem fudbaleru Vojvodine neće ostati u tako lepom sećanju.

"Bilo je nekih komplikacija oko završavanja pozajmice tako da sam stigao malo kasnije, kao i većina saigrača. Nismo prošli zajedno pripreme i mislim da je to uticalo na našu igru i efikasnost. Verujem da će nakon zajedničkih priprema biti mnogo bolja situacija u prolećnom delu sezone" rekao je Katai.

Pogodak u duelu sa OFK Beogradom bio je prvi za fudbalera Olimpijakosa koji kao pozajmljen igrač nastupa za Zvezdu.

"Malo je kasno došao ovaj gol ali dobro da sam ga uopšte postigao. Videćemo, potrudiću se da nastavim mnogo bolje" ističe Katai.

Trener Nenad Lalatović podvlačio je da Aleksandar Katai ne igra na željenom nivou pa se postavlja pitanje da li će na zimu biti okončana njegova pozajmica.

"Želeo bih da ostanem. Sjajna je atmosfera u timu samo još da poboljšamo igru i efikasnost. U Olimpijakosu sam imao problema, radio sam odvojeno od ekipe i naravno da bih voleo da ostanem u Zvezdi" zaključak je Aleksandra Kataija.

Poslednju utakmicu u jesenjem delu sezone Zvezda igra u nedelju od 13 časova u Lučanima a nakon toga sledi tromesečna pauza u šampionatu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN2
Saturday, 06.12.2014
18:44

Jeste kasno, protiv OFK-a si mogao da ga daš i u 15., a ne u 75. sec.