Karte idu kao alva - Biće puna "Marakana"!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 10.06.2017.
10:12
Izvor: Sportske.net

Veliko interesovanje za utakmicu Srbija - Vels. Dan uoči rasprodato nešto manje od dve trećine raspoloživih karata.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Dan uoči kvalifikacione utakmice reprezentacija Srbije i Velsa iz Stare Pazove nam stižu jako lepe vesti.

Našem novinaru koji se nalazi u Staroj Pazovi potvrđeno je da je za utakmicu sa Velsom do danas prodato 30.000 ulaznica, što je nešto manje od dve trećine raspoloživih karata.

Poznato je da stadion "Rajko Mitić" može da primi nešto više od 50.000 ljubitelja fudbala ali će zbog bezbednosnih razloga kapacitet biti nešto manji.

Zbog toga cifra od 30.000 prodatih karata dan uoči utakmice deluje više nego dobro, posebno ako uzmemo u obzir kakvu je podršku reprezentacija imala u poslednjih nekoliko godina.


Ne treba zaboraviti da će veliki broj navijača, posebno onih koji dolaze iz drugih gradova Srbije i regiona ulaznice kupiti na dan utakmice, tako da treba očekivati pune tribine.

Srbija će ugostiti reprezentaciju Velsa u okviru 6. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a utakmica je zakazana za nedelju od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Saturday, 10.06.2017
11:52

Daj Boze da bude pun stadion!Podrska je preko potrebna,a ove gluposti huligani spremaju nerede i slicno neka nikoga neplase i neka nikome ne daju razlog da nedodje,niko nije lud da baci ljagu na svoju navijacku grupu nanevsi stetu Srbiji nema od tih nereda nista.

avatar
R E V O L T
Saturday, 10.06.2017
12:37

Niko nije lud? Ko je kriv za Djenovu, a bogami i za onaj ulazak na teren JNA?

avatar
R E V O L T
Saturday, 10.06.2017
18:42

Zbog cega onda nismo istrazili to oko drona ako treba? Inace, mislio sam na upad nasih nazovi navijaca na teren, bio sam na Jugu i mogu ti reci da je organizacija utakmice bila skandalozna u svakom mogucem pogledu...

avatar
Offside
Saturday, 10.06.2017
15:44

Za nerede na JNA nismo krivi mi!A sto se Djenove tice,ceo grad zna ko je naredio te nerede koja partija i stranka i sa kojim ciljem,danas niko ne moze da naredi takvu stvar pa ni trenutno najveca partija (da neupotrebljavam politicke termine svi znate na koga mislim).Pojedniac moze da izazove neki manji incident sto lako resavaju redari ali za nesto vece niko nije lud da uradi (naredi) tako nesto u sred Srbije!Ovo je samo upozoravanje nemojte da vam padne napamet spremni smo da reagujemo,ipak treba 50 000 drzati na oku sto je nemoguce zato se izdaju ovakva saopstenja kako bi se mase malo zastrasile.

avatar
Al(a)din
Saturday, 10.06.2017
10:58

Samo jedino kada su jake utakmice mogu nasi stadioni biti puni