Karasi: "Zvezda na pravom putu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.05.2015.
18:56
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Stanislav Karasi smatra da proteklu sezonu ne treba smatrati neuspešnom uprkos tome što crveno-beli nisu uspeli da odbrane titulu prvaka Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nekoliko dana uoči poslednje takmičarske utakmice koju će Crvena zvezda odigrati u sezoni 2014/2015 na stadionu "Rajko Mitić" sastali su se predsednik i generalni direktor kluba, odnosno sekcija veterana.

Ovakvi sastanci postali su praksa nakon promene rukovodstva u klubu iz Ljutice Bogdana. Članovi sekcije veterana izneli su svoje mišljenje na danas održanom sastanku a Stanislav Karasi je preneo utiske.

"Veterani su izuzetno zadovoljni urađenim u ovoj sezoni, jer skoro sve što je zacrtano na početku je ostvareno. Svesni smo da je prisutno nezadovoljstvo naših navijača zbog neosvojene titule, ali titula nije ni bila prioritet" rekao je bivši fudbaler Crvene zvezde.

Sekcija veterana FK Crvena zvezda smatra da je "forsiranje" mladih igrača jako bitno za oporavak kluba zbog čega je generalnom direktoru Zvezdanu Teziću pružena maksimalna podrška za nastavak rada po zacrtanom planu.

"Dali smo maksimalnu podršku za nastavak ovakvog puta Crvene zvezde, jer mislimo da smo na pravom putu da povratimo dobar deo onih godina koje su propuštene u prethodnom periodu" dodao je Karasi.

Crvena zvezda će sezonu 2014/2015 završiti na drugoj poziciji na tabeli ali se svi u klubu nadaju evrolicenci i povratku na evropsku scenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mibo$$$.
Wednesday, 20.05.2015
12:58

Pravi put zakon o privatizaciji sportskih klubova,ovo dalje nevodi ničemu.

avatar
piramida
Wednesday, 20.05.2015
00:41

jednom je lepo rekao najboljih igrac svih vremena sa ovih prostora, forsiranje mladih igraca ili titula! uvek je bolje prvo iz vise razloga :) igraju deca koja su ceo zivot posvetila Zvezdi, koja ce gristi ako ne budu kao neki klinci koju ne znaju sta je zivot pa odu u Parmu,Romu, ne bacaju se bespotrebno silne pare, i sto je najbolje a ''najteze'' ostvarljivo naprave se milionski transferi.

avatar
Pera Zambula opet
Tuesday, 19.05.2015
23:33

Predivan put koji vodi u jos veci milionski minus, kao sto i Partizan ide u veliki minus....mngo lepi putevi :)

avatar
postmanns
Tuesday, 19.05.2015
21:32

A prodati procenti Jovica i ko zna jos koliko klinaca?Da li je i to pravi put?Kao sto je Vosa uradila sa Gacionvicem ?Prodala kompletno pravo i sada moze da se slika...pravi put je zadrzati decu ali ne ustupati ni jedan dinar od njih,pa kada prodas za godinu-dve-tri,e to je posao.

avatar
Vladimir Grobar
Tuesday, 19.05.2015
19:37

Stvarno je na pravom putu., putu bez povratka.