Karadžić: "Vreme je da pobedi fudbal"

Autor: Beta Beta
sreda 07.10.2015.
17:49
Izvor: Beta

Prvi čovek FS Srbije Tomislav Karadžić poručio je da očekuje dobru partiju "Orlova" u Elbasanu, te da će konačno fudbal pobediti a da će politika ostati po strani.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić izjavio je danas da očekuje da će bezbednost na utakmici u Elbasanu biti na najvišem nivou, a od srpske reprezentacije do sada najbolji nastup.

"Ne vidim koji nas problem može dočekati. Očekujem dobru organizaciju i bezbednost na najvišem nivou. Poslednjih 15-ak dana bili smo na evropskim sastancima sa rukovodiocima albanskog saveza i garantovali su nam bezbednost. Sinoć smo razgovarali sa igračima, imali su dobar trening, dobra je atmosfera. Svesni su važnosti utakmice koja prvi put prevazilazi fudbalske i sportske okvire. Očekujem dobru igru i najbolji nastup naše reprezentacije do sada", rekao je Karadžić novinarima na aerodromu "Nikola Tesla".

Srbija je izgubila šanse za plasman na turnir, pošto je poslednja na tabeli Grupe "I" sa jednim bodom.

"Orlovima" su oduzeta tri boda zbog incidenata i prekinute utakmice sa Albanijom u Beogradu prošlog oktobra, kada su navijači ušli na teren pošto je dron sa zastavom "Velike Albanije" leteo iznad terena Partizanovog stadiona.

"Ne vidim razlog zbog kojeg bi Albanci trebalo da propuste šansu posebno što su na vratima EP i na bilo koji način dovedu u pitanje regularnost i bezbednost. Verujem da ćemo biti dobro dočekani, a na večeri ćemo dobiti više informacija. Utakmica je sutra i nadam se da će pobediti fudbal. U ovom regionu bi bilo dobro da se već jednom politika skrajne, da se igra fudbal i da sportisti rade svoj posao", rekao je Karadžić.

Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak od 20.45 u Elbasanu igra protiv Albanije, pretposlednju utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Hn
Wednesday, 07.10.2015
20:46

Vrijeme je da se obratis Uefi i da trazis da u buducnosti ne dijelimo grupu sa komsijama,ako mogu Rusija i Ukrajina da ne budu u grupu,sta tek onda za ove odje divljake da kazemo.

avatar
Ivan Micic
Wednesday, 07.10.2015
19:42

Vreme je da ti odeš iz srpskog fudbala!!!

avatar
Djolo Djolo
Wednesday, 07.10.2015
18:33

Vreme je da odeš

avatar
Zvezda do Tokija
Wednesday, 07.10.2015
18:04

Vreme je da ti odes

avatar
РЕВОЛТ
Wednesday, 07.10.2015
17:54

Nije izgubila sanse, sta ako ih pobedimo, a njima posle jos oduzmu i pet bodova zbog lose organizacije meca? Naravno, ako mi pobedimo 3:0 zbog nekog prekida, ovako bi to islo malo teze. Provocirajte nas:-)

avatar
РЕВОЛТ
Wednesday, 07.10.2015
19:12

To jest i osam bodova, ne samo pet.

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Wednesday, 07.10.2015
17:51

hocemo pobedu nad arnautima!