Karadžić: "Plasman na EP ostaje cilj, čak i u ovim uslovima"

Autor: Beta Beta
petak 24.10.2014.
17:25
Izvor: Beta

Predsednik FSS Tomislav Karadžić izjavio je tokom popodneva da će se naš Savez žaliti na odluku UEFA kojom je Srbija oštećena.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je danas da je Evropska fudbalska unija (UEFA) pod velikim pritiskom posle objavljivanja odluke o kaznama za utakmicu protiv Albanije.

"Treba napomenuti da je UEFA pod jednim velikim pritiskom. Imamo informaciju da je jedna gomila Albanaca ispred zgrade UEFA, da protestuju, da su nezadovoljni", rekao je Karadžić za sajt FSS.

UEFA je utakmicu registrovala pobedom Srbije sa 3:0, ali je "Orlovima" oduzela tri boda, a naredna dva kvalifikaciona susreta igraće pred praznim tribinama.

"Moramo da sačekamo obrazloženje. Sa odlukom nismo zadovoljni, podnećemo žalbu. Naša žalba nije bez šanse, oštećeni smo odlukom disciplinskih organa UEFA i videćemo šta sledeći nadležni organ misli o tome", kazao je Karadžić.

Prvi čovek Saveza je istakao da glavni cilj, plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj, ne bi smeo da bude ugrožen "pa makar i odluka UEFA bude ostala".

"Sledi postupak, videćemo kakvi su rezultati. Paralelno sa svim našim aktivnostima okrećemo se prema obavezama, utakmici sa Danskom i pokušavamo da u miru radimo svoj posao", dodao je Karadžić.

FSS ima rok od tri dana da uloži žalbu pošto dobije kompletno objašnjenje kazne.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke