Karadžić o lopovima, lažima i kukavičluku...

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.12.2014.
11:29
Izvor: Sportske.net

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije oglasio se posle dužeg vremena a u izjavi dnevnom listu "Blic" priznao je da ga i dalje ne dotiču napadi koje režira Zvezdan Terzić i FK Crvena zvezda.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Prvi čovek "srpske kuće fudbala" volšebno se pritajio nakon poraza koji je reprezentacija doživela u duelu sa Danskom ali je posle nekoliko nedelja progovorio i otkrio šta mu je na srcu.

U intervjuu za dnevni list "Blic" Tomislav Karadžić otkriva kako je podnosio ostavku na mesto predsednika FSS nakon incidenata u Đenovi i u Beogradu (na utakmici sa Albanijom) ali da nije otišao zbog toga što bi sa sobom povukao veliki broj ljudi i tako naškodio Savezu.

"Znam da ima nestrpljivih koji hoće odmah da mi vide leđa, ali to nije moguće. Zaštićen sam do kraja mandata. Imam obavezu prema armiji amaterskih radnika, bez kojih nema fudbala" konstatuje Karadžić na pitanje da li ostaje na čelu FSS.

Crvena zvezda i Zvezdan Terzić opisuju se kao najveći zagovornici Karadžićeve smene ali predsednik FSS ponovo podseća da nije on zadužio naš najtrofejniji klub i vukao poteze koji su direktno štetili Zvezdi.

"Zvezda je igrački i organizaciono slabija nego što je ikada bila. U Košarkaškom i Fudbalskom klubu napravljeno je 70.000.000 evra duga?! Pa, ko je tu lopov? Da li je neko odgovarao? Zašto je prodat Nenad Milijaš, koji je za ovu ligu bio nezamenljiv?" pita se Karadžić.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije zaključio je da i dalje mirno radi svoj posao jer zna da sve što radi radi pošteno.

"Sve njihove laži, prozivke, prevare i obmanjivanja javnosti me ne uzbuđuju. Miran sam potpuno, jer znam da radim pošteno. Važno je ostaviti nešto iza sebe. Vreme će biti najbolji sudija, a oni samo neka nastave. Sve je to veliki kukavičluk..." zaključak je Tomislava Karadžića.

Tomislav Karadžić ostaće na mestu predsednika FSS barem do narednog novembra do kada po Statutu za čiju je izmenu glasala Skupština FSS nije moguće da se raspravlja o njegovoj smeni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 11.12.2014
12:44

Ma da, vi se tu prepucavate, kao svadjate, hm, kucni prijatelji, i sve to kako bi slagali narod. Samo dug fudbalskog kluba crvena zvezda je skoro 300 000 000e bez tvoje pomoci Tole i bez pomoci drzave. Za kosarkaski klub ne znam, necu da tvrdim, ali za fudbalski znam i prosto je nemoguce slagati me. E sad, mlataranjem ovih "sitnih" 70 000 000e je samo pokusaj da se masa slaze, to nije istina. Klub poput zvezde ovakav dug lagano napravi za samo 5god. Ostavite me tih fora kao znas sponzor, ovo ono, videli smo svi letos sponzora kad je zafalilo 2 500 000e.

avatar
Homer J.Simpson
Thursday, 11.12.2014
14:10

I onda je mrmot zavio cokoladu u foliju...........

avatar
Thursday, 11.12.2014
15:04

Zavijate vi tu cokoladu decenijama samo sto u danasnje vreme ne moze da se zavije a da niko ne vidi sta je unutra.