Karadžić: "Da nije Vučića i FSS Zvezda bi igrala u trećoj ligi!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.10.2014.
18:36
Izvor: Sportske.net

Predsednik FSS Tomislav Karadžić poslao je sa današnje sednice Skupštine tog tela nedvosmislenu poruku Zvezdanu Terziću i klubu koji nekadašnji prvi čovek FSS trenutno predstavlja.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Današnja sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije dala nam je odgovor na pitanje kako će prvi čovek te organizacije Tomislav Karadžić reagovati na napade i opstrukciju u radu kojima je bio izložen od remija Napretka i Crvene zvezde u Kruševcu.

Pošto je promenjen Statut a Karadžić dobio podršku da nastavi da obavlja ulogu predsednika FSS (najmanje još godinu dana), prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije poslao je nedvosmislenu poruku Zvezdanu Terziću i klubu koji predstavlja.

"Skinućemo svakog sudiju koji je napravio kardinalne greške, ali ćemo isto tako tražiti da se poštuje zakon. Ako ne bude tako, biće haos", kazao je Karadžić.

Ovakva izjava predsednika FSS može se okarakterisati kao odgovor Zvezdanu Terziću na ono što je v.d. generalnog sekretara FK Crvena zvezda govorio prethodnih dana vezano za (ne)poštovanje odluka Disciplinske komisije koja ga je kaznila zabranom obavljanja svih funkcija u fudbalu u narednih 6 meseci.

Tomislav Karadžić potom je objasnio kako će svi koji krše propise biti kažnjeni, a tom prilikom osvrnuo se na "slučaj Kruševac" i upad Zvezdana Terzića u sudijske prostorije.

"Pričao sam dosta sa ljudima iz inostranstva i svi su se složili da je za takav ispad potrebna oštrija kazna, ali mi nećemo takvu poruku da pošaljemo, jer mu je to bio prvi put" rekao je Karadžić vezano za kaznu Nenadu Lalatoviću a potom dodao,

"Međutim, oni koji treba da daju primer drugima prema njima nećemo imati takav stav" istakao je Tole aludirajući na Terzića.

Uz to, Tomislav Karadžić poslao je jako važnu poruku sa današnje sednice Skupštine FSS na račun FK Crvena zvezda izrekavši da bi se taj klub takmičio u trećoj ligi da nije premijera Aleksandra Vučića i FSS.

"Da nije premijera države i FSS taj klub bi igrao u trećoj ligi. Opasnost kuca na vrata, pa će opet biti optužen Savez zašto im se to dešava. To je zamena teza, alibi neverovatnih razmera", rekao je Karadžić.

Nakon svega rečenog, ostaje nam da vidimo na koji će način Zvezdan Terzić nastaviti najavljenu borbu za smenu Tomislava Karadžića pošto je sigurno to da u narednih godinu dana neće biti glasanja o poverenju prvog čoveka FSS.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke