Kapitenu Partizana nebitno ko sudi u derbiju?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.04.2017.
22:23
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ima razumevanja i za sudijske greške ako ih bude...

Beta/Miloš Miškov/Ev
Beta/Miloš Miškov/Ev

Povezane vesti

Kao i pred svaki duel Crvene zvezde i Partizana poslednjih godina, i ovoga puta je veliku pažnju izazvala informacija o imenu glavnog arbitra derbija.

Ovoga puta pravdu će deliti Danilo Grujić, a fudbaler Partizana Miroslav Vulićević, koji će zbog odsustva Saše Ilića sigurno kao kapiten predvoditi crno-bele na Marakani, u izjavi ''Novostima'' tvrdi da do danas nije ni znao ko je određen za delioce pravde u 154. ''večitom derbiju''.

Njemu, jednostavno, ta informacija nije previše bitna.

''
Nisam ni znao da Grujić sudi derbi, toliko o tome koliko razmišljam na tu temu. I mi i sudije smo ljudi, grešimo, svi smo pod pritiskom. Nadam se da ćemo se mi igrači na terenu nametnuti toliko da i sudijama olakšamo posao, pa da će se po završetku utakmice pričati o igračima, o dobrim potezima'', objašnjava Vulićević.

Njegovi centaršutevi u finišu mečeva su u nekoliko navrata do očaja dovodili Zvezdine fudbalere i navijače, jer su ih napadači Partizana pretvarali u golove, pa ne bi imao ništa protiv da i u utorak bude sličan scenario.

Ipak, rivala ceni, svestan je težine zadatka koji očekuje i njega i njegove saigrače, a od igrača Crvene zvezde izdvojio je njih nekolicinu kao najveću opasnost po gol Partizana.

''Oni su u odličnoj seriji rezultata i imaju igrače koji u svakom trenutku mogu da nam naprave problem. Tu pre svega mislim na Boaćija, Vujakliju, Ruiza i Plavšića. Veoma su nezgodni i brzi igrači'', izjavio je Vulićević i izrazio nadu da će crno-beli i na ovom derbiju imati veliku pomoć svojih navijača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke