Kapiten Zvezde: ''Ako pričamo o našem golu, možemo i o njihovom!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.03.2017.
13:30
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Aleksandar Luković ne prihvata ocene da je Zvezda do remija u derbiju stigla uz pomoć arbitara.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Posle 153. večitog derbija najviše se govori o sudijama, baš kao i pre ove utakmice na ''Rajku Mitiću'', koja je završena bez pobednika - 1:1.

Fudbaleri jednog i drugog tima svojom partijom na terenu nisu opravdali očekivanja navijača, a na komentare mnogih kako su Zvezdu ''pogurale sudije'', kapiten crveno-belih Aleksandar Luković odgovara relativizacijom greške arbitara kod vodećeg gola koji je postigao Kanga i prebacivanjem fokusa pažnje javnosti na izjednačujući gol Uroša Đurđevića.

''Ako pričamo o našem golu, onda možemo da pričamo i o njihovom. Sudije su tu da procene. Meni se učinilo da je udario rukama, ali ne mogu da tvrdim. Kada bismo počeli da pričamo o tome, izašli bismo iz suštine same utakmice'',
objašnjava Luković.

On ne beži od ocene da su igrači i jednog i drugog tima ostali dužni navijačima, ali veruje da će Zvezda već u sredu u Novom Sadu protiv Vojvodine biti na isini zadatka.

''Posle prespavanih noći, mogu da kažem da smo odigrali dobro prvo poluvreme, a slabije u nastavku. Na kraju je završeno 1:1, i krivo nam je zbog primljenog gola u završnici utakmice.

Ostalo je tih šest bodova prednosti za nas, a iskreno, već sam počeo da razmišljam o Vojvodini, utakmici koja nam dolazi već za tri dana. Podjednako bitna utakmica za nas''
, zaključio je Luković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bafana
Tuesday, 07.03.2017
14:42

A sta su to konkretno dobro odradili u prvom poluvremenu , posto su zadovoljni kako su odigrali ?

avatar
BRAT IGI
Monday, 06.03.2017
19:20

djurovic izjavio da je vas gol neregularan a da djurdjevic nije igrao rukom. toliko!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 06.03.2017
18:45

Тако је Луне треба направити анализу комплетне утакмице а не само лупетати.

avatar
ObjektivniZvezdas
Monday, 06.03.2017
15:35

Ne znam vise sta se prepucavate,kada je fudbal nula. Ovo je realno stanje ni jedni,ni drugi nista ne znaju...

avatar
Dragonkš
Monday, 06.03.2017
19:48

Partizan ya dlaku bolji a Zvezdina uprava za koplje bolja

avatar
MikiTheLegend
Monday, 06.03.2017
15:34

Treba biti i korektan i priznati da je Djurdjicevo igranje rukom bilo mnogo teze uociti i jos teze dosuditi imajuci u vidu sta je proslo na drugoj strani tako da je cela ova prica iluzorna, sudjenje je bilo katastrofalno, igra jos gora i tacka.

avatar
napred Panktizan!
Monday, 06.03.2017
14:52

Kako te nije sramota Lukovicu, igrao si rukom u svom kaznenom i to je trebao biti penal za Partizan! Sto o tome ne pricas? Ono Djurdjevicevo je bila glava, a lopta je malo promenila pravac posle kontakta sa zvezdinim fudbalerom. Pre svega lopta od ruke ne moze da se odbije tako.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 06.03.2017
15:04

Moze od lakta ili podlaktice, a da je bio penal za nas zbog te ruke, svakako da jeste.

avatar
MikiTheLegend
Monday, 06.03.2017
15:25

Postoji snimak koji jasno pokazuje da je lopta udarila u DJurdjevicevu podlakticu nakon sto ju je on udario glavom.

avatar
Luka Laban db
Monday, 06.03.2017
14:46

heheheheh.....pa nebih ni ja pricao od sramote!!! koja kradja....al nevidjenih razmera!!!

avatar
Lazar Grobar
Monday, 06.03.2017
14:42

Dosadili ste više sa derbijem,ajde da je bilo šansi,akcija,golova... Amaterska utakmica,najgori derbi godinama unazad...

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 06.03.2017
14:41

Video sam da si pokazao to tamo kod severa petkovicu. Hoces li pricati i o svojoj ruci?:-) Znate kako, ne moze bas da se prica o tome da te lopta pogadja sa onolike udaljenosti, a nije ni to uvek opravdanje i razlog da se ne svira penal! Covek sa Arene je rekao da to nije bio penal, Raka kaze da Uros nije igrao rukom, a taj sa Arene je rekao da bi gol mogao da bude priznat cak i da jeste bilo igranja rukom, ali pod odredjenim uslovima! Sto se tice one dve situacije za penal (Djurdjevic i Plavsic), u obe situacije je video simuliranje sa cime se ja slazem iako nisam bas odmah pisao tako, ali ipak su ono bili suvise naivni padovi, cak u oba slucaja ima elemenata i za zuti karton, a tu sam misljenja da ili treba dati obojici ili ne treba dati nijednom od njih. Djurdjevic je suvise lako pao unapred dok su kod Plavsica oba kolena bila savijena i obe ruke isle gore sto je jasan znak, signal i simptom teatra:-D

avatar
paok
Monday, 06.03.2017
14:38

Bile su analize utakmice i niko nije rekao da je Uris dao gol rukom. Lukovicu kako vam nije pomogao sudija da date gol, jel moguce da se pravis da lopta nije izasla i da je sve tu regularno.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 06.03.2017
15:05

Jos on prica o igranju rukom:-D Na Areni gost nije bio siguran da li je bilo igranja rukom:-D

avatar
nenadnenad1234
Monday, 06.03.2017
14:38

Razlika izmedju vaseg i naseg gola je u tome, sto nas go se ni na usporenom snimku ne moze sa sigurnoscu reci da li je igrao rukom, dok vas nije video da je lopta izasla, samo onaj ko nije hteo, ne radi se tu o milimetrima, vec o 20-30cm da je lopta bila u autu,

avatar
theGron
Monday, 06.03.2017
21:56

Može se na usporenom snimku jasno videti da je bilo igranja rukom - lepo se vidi trzaj Đurđevićeve leve ruke u tik nakon udarca lopte glavom, pri čemu lopta menja smer. Naravno, to je jako teško videti odmah. Naš gol je realno trebao biti poništen, videlo se da je lopta vani.

avatar
Radovan Filipovic
Monday, 06.03.2017
14:37

Vi ste sramota fudbala, svi do jednog iz oba kluba. Od rukovodstva do presmešnih trenera i urnebesnih fudbalera. Sramota ko sve igra ovu divnu igru i kome se daje pravo da kvari onako lepo subotnje popodne. Sportski pozdrav.