Kapiten zove "Grobare": "Da se čuje huk juga, da pokažemo šta je Partizan!"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 18.08.2014.
13:26
Izvor: Beta

U Partizanu se sada može misliti na Nefči, a kapiten je pozvao na jedinstvo svih pred ovu veoma bitnu utakmicu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan u četvrtak igra veoma bitnu utakmicu u ovoj sezoni, utakmicu od koje može dosta toga da zavisi. U goste dolazi Nefči, ekipa koja se ne sme podceniti, a kapiten Ilić je pozvao sve da budu jedinstveni u nameri da pomognu Partizanu da savlada azerbejdžanskog predstavnika.

Ilić je u pismu navijačima, pod naslovom "Svi za jednog, jedan za sve" obećao da će igrači na terenu pokazati "šta je Partizan", a navijače je pozvao da budu jedinstveni i zatražio je veliku podršku.

"Pred svaku važnu utakmicu govorimo o jedinstvu crno-belih, velikoj armiji navijača i pogonu koji pokreće naš tim. Kad god nam je bilo teško pokazivali smo najveću snagu.

Kada su drugi mislili da ćemo odustati mi smo bili složniji i jači! Zato smo mi Partizan i sa ponosom nosimo i na dresu i u srcu grb našeg kluba
"
, objavljeno je na sajtu Partizana.

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 20.15 na svom stadionu igraju protiv azerbejdžanskog Nefčija, prvu utakmicu baraža za plasman u grupnu fazu Lige Evropa.

"Mi ćemo izaći na teren kao jedan, sa jednim ciljem, sa jednom željom, da pokažemo šta je Partizan i ko su momci koji iza njega ponosno stoje.

Vi nam pokažite jedinstvo na tribinama, želimo da čujemo huk juga, istoka i zapada, pesmu i lavinu koja će nas gurati ka svakom šutu, svakom golu. Parni valjak mora da melje do pobede
", naveo je Ilić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke