Kapiten Sale o štrajku: "Nije moglo drugačije"

Autor: Miloš Marković
petak 15.08.2014.
11:50
Izvor: Sportske.net

Saša Ilić ističe da je presedan u vidu štrajka u Humskoj bio neophodna, krajnja mera kojoj su zbog ozbiljnosti problema pribegli merama.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Protekle dane iza nas obeležila su turbulentna dešavanja u fudbalskom klubu Partizan, koja su kulminirala štrajkom igrača i odbijanjem da izađu na trening.

Ozbiljnosti situacije svedoči i podatak da je štrajk bio svojevrsni presedan, pvi štrajk u istoriji kluba.

Nakon razgovora sa upravom kluba, igrači su prekinuli štrajk uz obećanje koje ima je dato, a koje se tiče uplata u narednim danima, prvih od aprila meseca.

Govoreći o dešavanjima u klubu, kapiten Partizana Saša Ilić u razvgovoru za Sport ističe ozbiljnost situacije u kojoj su se našli on i njegovi drugovi.

„Možda će neko da nas osuđuje, ali, verujte da više nije bilo izlaza, sve je trajalo suviše dugo i taj neizlazak na teren je bio neka krajnja mera koju smo odlagali dok baš ne dogori do kraja. U timu ima momaka koji su sa strane, čije porodice zavise od njihovog novca i teško je sve to gledatiu, iako smo svesni da je situacija u globalu teška i da nigde ne cvetaju ruže.“, rekao je pomenutim listu kapiten Partizana.

Hoće li se ovakva situacija u kluu odraziti na igre kluba kome predstoje važne utakmice, ostaje da se vidi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke