Kapiten Radničkog: "Iznenađen sam negativnim komentarima"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 25.09.2017.
15:20
Izvor: Beta

Kapiten fudbalera Radničkog Aleksandar Jovanović rekao je danas da mu je nejasno zašto "nekome smeta" pobeda njegovog kluba nad Javorom u Super ligi.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

"Radnički nikada nije igrao bolje nego sada. Četvrti smo na tabeli i bez finansijskih problema, tako da ne razumem zašto nekom smeta pobeda nad Javorom i osvojena tri boda", rekao je Jovanović.

Jovanović je naveo da su uslovi rada u Radničkom odlični, a plate redovne.

"Kao kapiten sam iznenađen zbog pojedinih negativnih komentara na igru Radničkog imajući u vidu da pobeđujemo i da smo u samom vrhu tabele. Posebno me pogađa, mene kao rođenog Nišliju, što kritike dolaze od strane pojedinih sugrađana, koji umesto da nas podrže kada pobeđujemo, znaju samo da traže mane, odnosno izmišljaju probleme", kazao je Jovanović.

On je rekao da "svi iz Niša" znaju s čim se Radnički suočavao pre dolaska trenutne uprave i da je klub "skoro bio izbrisan sa fudbalske mape Srbije", a da su sada konkurenti za evropska takmičenja.

"Izgleda da se uspeh najteže prašta u Srbiji", istakao je Jovanović i dodao da zna da su "meraklije" uz Radnički, kao što su uvek i bile.

"Grupica ljudi pokušava da obmane javnost jer im očigledno ne odgovara finansijski oporavljeni i uspešni niški klub", dodao je.

On je rekao da smatra da je reč o pokušaju manipulacije od strane nekoliko ljudi, koji zarad ličnih interesa pokušavaju da negiraju sve što je učinjeno kako bi se kvalitetan fudbal igrao i u Nišu.

Takođe, naveo je da je atmosfera u klubu "pozitivna i konstruktivna" od dolaska novog trenera Ivana Jevića.

"Naš cilj je u svakoj utakmici pobeda i nemamo dileme oko toga. Na kraju, kada se utakmica završi, najvažnije je da Radnički dobije još tri boda. Mi nemamo ništa od toga da kažu da smo lepo igrali, ali da smo izgubili, uostalom trener ima svoju taktiku, a na nama je da je realizujemo i time poboljšavamo rang na tabeli. Možda utakmica sa Javorom nije bila atraktivna za pojedince, ali mi smo ostvarili ono što smo planirali – i to kao tim", naveo je Jovanović.

Radnički posle 11 kola Super lige Srbije ima 21 bod, koliko i Voždovac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 25.09.2017
16:21

Kao prva stvar,da ste ozbiljan klub (a to trenutno nije nijedan u Srbiji) lepo vidis trasparent,posaljes redare da ga skinu i zabranis ulazak na stadion toj grupi navijaca i das momentalni otkaz tom koji ih je pustio da bilo sta zakace i sta ce onda oni? Problem je dalje sto vecina zna sta bi se desilo posle toga,e tu vec dolazimo do drzave kao glavnog problema,sto nema znanja,snage ili volje da u potpunosti podrzi takvu odluku svih klubova.