Kapiten evropskih prvaka potpisao za Voždovac

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 31.08.2017.
13:59
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Kapiten omladinske selekcije koja je 2013. godine osvojila Evropsko prvenstvo u Litvaniji predstavljen je kao novo pojačanje Voždovca.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Dan nakon što je u svoje redove doveo strelca gola koji je Srbiji doneo titulu prvaka Evrope na prvenstvu u Litvaniji fudbalski klub Voždovac završio je još jedan posao.

Novi član "Zmajeva" u četvrtak je postao Marko Pavlovski (23) koji će se tako priključiti svojim saigračima iz selekcije koja je osvojila Evropsko prvenstvo.

"Marko je sjajan momak i veliko nam je zadovoljstvo što smo ga doveli u naše redove. Ima veliki potencijal, verujemo u njegove kvalitete i verujemo da će pokazati da je najbolji igrač na poziciji ofanzivnog veznog u našoj ligi", rekao je direktor Voždovca Goran Grkinić.

Marko Pavlovski je seniorsku karijeru počeo u OFK Beogradu ali se prerano otisnuo u inostranstvo pa se odlazak u Porto nije pokazao kao dobro rešenje.

Usledile su epizode u Muskronu i Splitu, a sada je došao red da se vrati na prvi stepenik i u zdravoj fudbalskoj sredini konačno pokaže koliko vredi.

"Najvažnije mi je da nastavim kontinuitet dobrih igara. Želim da pružam još bolje partije i da doprinesem da se Voždovac nađe u vrhu tabele. Ambicije su nam se poklopile i lako smo se dogovorili", rekao je Pavlovski na promociji.

Bivši kapiten "Orlića" u svojoj ranoj biografiji ima 40 nastupa u Super ligi, 4 gola i 2 asistencije. Igra na poziciji ofanzivnog veznog, a u klubu iz naselja Braće Jerković društvo će mu praviti zlatni "Orlići" Andrija Luković i Aleksandar Filipović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moša Pućka
Thursday, 31.08.2017
16:15

Mali je ''izgubljen''. Napravio je kardinalnu grešku kada je posle tog EP U19 iz OFK-e otišao u Porto.

avatar
MarkoSi
Thursday, 31.08.2017
15:48

Voždovac mi se sve više sviđa. Forsira klince, pruža šansu Lukoviću i Pavlovskom. Cenim da će uzeti ozbiljne pare na njima.

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Thursday, 31.08.2017
14:30

Koliko je ovaj decko obecavao au kakva igracina je bio..

avatar
Renton
Thursday, 31.08.2017
14:03

Odlicno se pojacao vozdovac! Tim za rispekt,jos sve mladi igraci.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 31.08.2017
21:29

Isto sam i ja primetio, mislim da bi mogli da završe čak na 3 mestu.