Kapiten Bane: "Protiv Rusa kreću kvalifikacije"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.06.2016.
20:39
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije će sa novim selektorom imati do sada najteži ispit, igraće protiv učesnika Evropskog prvenstva u Francuskoj sutra u Monte Karlu.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Ekspedicija Srbije je već čitav dan u Monte Karlu, a Branislav Ivanović, kapiten naše reprezentacije, istakao je da sutra protiv Rusa kreću kvalifikacije za njih i da će želeti samo pobedu.

"Ovo nam je treća utakmica u nizu, poslednja pred Republiku Irsku i ne možemo da biramo. Moramo da radimo najbolje što možemo da bi dočekali početak kvalifikacija spremni. Niko nas ne pita, niko sutra neće pričati o sistemu, bitni su samo rezultati i važno je da mi na terenu pokažemo koliko vredimo", rekao je Bane.

"Samopouzdanje je važno, pobede su lek za sve.Treba da nastavimo u istom stilu. Istina, prethodne dve utakmice su pokazale i dobre i loše strane, sada je pred nama najjači rival i očekuje nas prava provera. Moramo da pokažemo da za nas kvalifikacije počinju od sutra."

Novinari su upitali Baneta i za šanse reprezentacije Rusije na predstojećem Evropskom prvenstvu.

"U fudbalu više nema apsolutnih favorita,pokazale su to i minule kvalifikacije. Očekujem i sada na EP dosta iznenađenja, ekipa koje iz drugog plana mogu da ugroze na papiru jače rivale. Rusija spada u tu grupu selekcija koje mogu daleko da doguraju. Važan je start, mnogo zavisi od prvih utakmica.Voleo bih zbog moje povezanosti sa Rusijom da budu uspešni na EP", rekao je naš kapiten.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lakipfc
Saturday, 04.06.2016
20:57

Mi samo pricamo kako nema favorita i kako svako moze svakoga da pobedi, a ne secam se kada smo mi pobedili nekog favorita i izbebadilo, uglavnom nas izneenade...osim sto smo pukom srecom onda Nemce na sp dobili i par 1:1 utakmica kod kuce...

avatar
BUDIMO ONO STO JESMO
Saturday, 04.06.2016
21:13

Nikoga nismo od raspada '91 osim njih i Argentinu tamo u prijateljskoj '96, toliko smo jadni da za 20 i kusur godina imamo samo ta dva skalpa velikih.

avatar
Sunday, 05.06.2016
16:03

1995 Jugoslavija - Urugvaj 1:0 Prijateljska
1998 Jugoslavija - Spanija 2:0 kv za SP
Znaci te 4 pobede i Nigeriju 3:0,kao i Belgiju 2:0 od solidnijih ekipa smo dobili, plus jos 10ak neresenih protiv jacih reprezentacija,s obzirom u kakvom smo rasulu od 90tih do danas nije moglo bolje...

avatar
BUDIMO ONO STO JESMO
Saturday, 04.06.2016
23:25

Da, to je mozda samo delimicno tacno zato sto nas svako moze da pobedi:-)

avatar
lakipfc
Saturday, 04.06.2016
22:00

Pa to me nervira kad kazu da danas moze svako svakog da pobedi, mi u princiipu bas ne moze da pobedimo svakog...dok nas tambura ko stigne...pa se onda vade kako danas svako igra fudbal....