Kapiten Bane - Ko je podlegao pritisku, a ko je fenomenalno ušao u meč?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 12.06.2017.
00:09
Izvor: Beta

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović ocenio je da je večerašnja utakmica protiv Velsa bila teška i da su igrači na početku malo podlegli pritisku punog stadiona u Beogradu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Srbije odigrali su večeras na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu nerešeno 1:1 protiv Velsa u kvalifikacijama za Svetsko prvestvo. Srbija je ostala prva na tabeli Grupe D sa 12 bodova, koliko ima i Irska, dok Vels i Austrija imaju po osam.

"Ova generacija definitnivno nije igrala pred ovakvim vetrom u leđa, i to nas je možda malo najpre gurnulo a zatim spotaklo, a ono što je uticalo na tok utakmice je penal, koji je dosta promenio. U drugom poluvremenu smo definitivno kontrolisali utakmicu i postigli gol",
rekao je Ivanović novinarima posle utakmice.

"U ovoj kvalifikacionoj grupi postoje četiri ekipe, a nijedna se nije otpisala sama. Biće uzbudljivo do kraja. Ostaje žal što nismo pobedili, biće još prilika", dodao je kapiten.

Komentarišući debi Aleksandra Prijovića, Ivanović je rekao da misl da je Srbija dobila jako ozbiljnog igrača.

"Mislim da je ušao fenomenalno u utakmicu, da je on nešto što može da čini prevagu u budućnosti. Sa njim dobijamo na težini i snazi. On i Aleksandar Mitrović su danas pokazali da mogu da budu sjajan tandem", naveo je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Monday, 12.06.2017
09:52

Sinoc smo izgubili bitku na sredini terena gde zbog lose taktike imamo igraca manje.igramo sa 5 defanzivnih nazad i dva defanzivna vezna a domacini smo..Nije bilo kreativca i igri a vels je imao alena i remzija pa smo jos i dobro prosli..Jos uvek nemamo tim u kom se tacno zna ko sta radi,vidim kolarova kako vice na saigraca a on sam je bio ocajan..Igra sa tri stopera je posebno besmislena kada protivnik igra sa jednim spicem gde sva trojica stanu blizu njega a sredina nam prazna.Vels nas je dobro procitao pa su pustali ivanovica i jagosa da nam kreiraju napade..i jos da dodam da bi trebalo da imamo dominaciju bar u vazduhu jer imamo tri stopera a mi u prekidima skroz bezopasni u napadu a u odbrani svaki njihov prekid bio je opasnost..

avatar
bagra
Monday, 12.06.2017
08:56

Svaki vikend a nekada i dva puta u toku nedelje igraju pred 50 000 ljudi, i sada su kao podlegli pritisku. Kakve gluposti, bolje lepo reci da ste lose igrali.

avatar
Carina_11303
Monday, 12.06.2017
08:55

Bane spada u staru gardu Čelsija, što je najočiglednije kroz karakter. Pogledajte samo Karvalja, Terija, Drogbu, Kola. Ne žele ljudi da priznaju da im je vreme za penziju. Čak je i Lampard jedva prelomio da se penzioniše. Vreme je za penziju Bane

avatar
malialejandro4LFC
Monday, 12.06.2017
07:14

Prijovic sjajan igrac,na zalost bod sinoc i vise nego realan...

avatar
Burazer
Monday, 12.06.2017
01:48

Ti trebas da budes kao sto je Sasa Ilic, kapiten za svlacionicu i za klupu, ali ne vise i na terenu.

avatar
Danijella
Monday, 12.06.2017
01:35

Aaa sad nam je valja pun stadion...

avatar
Amar Zornic
Monday, 12.06.2017
01:09

Odlicno receno