Kanga probio Javorov bedem, ali šta je promašio Boaći!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.03.2017.
17:34
Izvor: Sportske.net

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći podsetio je "Delije" na duel u Bačkoj Palanci, pošto je ponovo uspeo da promaši nešto što bi svaki špic morao da pretvori u pogodak.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Loša reakcija odbrane Javor Matisa omogućila je napadaču Crvene zvezde Ričmondu Boaćiju da se nađe u stopostotnoj prilici u 13. minutu duela na stadionu "Rajko Mitić", ali internacionalac iz Gane nije prihvatio poklon.

Momak koji je ove zime stigao u Crvenu zvezdu odlično je prihvatio loptu i pripremio sebi šansu ali je potom šutirao pravo po sredini gola.

Golman Vladan Đogatović intervenisao je dobro mada je lako zaključiti da čuvar mreže Javor Matisa ne bi imao šanse da je sa ove distance Boaći bio precizniji.

Srećom po Ričmonda Boaćija, nedugo nakon njegovog velikog promašaja, sličnom onom iz Bačke Palanke, domaći su stigli do prednosti preko Gelora Kange.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 12.03.2017
18:53

Koji bedem? Anđelković sam utrčava niko ga ne prati, sam iz šesnaesterca centrira, niko oko njega 10m, Kanga sam u šesnaestercu čeka centaršut, niko oko njega 5m. Pre toga Boaće sam prima loptu na peterac niko oko njega 5m sem golmana koga pogađa. Posle toga Petković sam utrčava i do peterca dolazi i šutira u golama. Kanga celo poluvreme sam. Petković i Cvetković neometano centriraju i šutiraju najmanje 10 puta. Isto toliko puta im igrači Javora daju loptu u noge na svojoj polovini. Koji bedem?

avatar
ZubA
Sunday, 12.03.2017
20:24
avatar
Nemanja Vidiic No.1
Monday, 13.03.2017
01:41

copy paste copy paste,a ti i dalje suze ronis :D