Kanatlarovski: Zadovoljan pobedom, ali nedostajala je ideja

Autor: Beta Beta
nedelja 10.08.2014.
00:26
Izvor: Beta

Trener Novog Pazara Dragi Kanatlarovski rekao je posle današnje pobede nad Radom na startu Super lige Srbije da je zadovoljan ishodom, ali da je njegovim fudbalerima nedostajala ideja.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Kanatlarovski je rekao da je bilo teško, i da je najvažnije da je zabeležena pobeda.

"Teško je igrati protiv timova koji znaju da igraju fudbal. Na vreme smo poveli, ali je ideja došla tek ulaskom Dejana Rusmira u nastavku. Čeka nas još mnogo posla, treba da podignemo nivo igre", rekao je Kanatlarovski novinarima posle utakmice.

Novi Pazar je na svom terenu pobedio Rad sa 1:0, a jedini gol pred 5.000 gledalaca na Gradskom stadionu postigao je Admir Kecap u četvrtom minutu.

Trener Rada Milan Milanović ocenio je da se njegovi igrači nisu snašli na početku, a da su zatim ispoljili neefikasnost.

"Rano smo primili gol i dozvolili 10 pasova ispred našeg gola. Pokušali smo da izjednačimo, imali smo ritam i akcije, ali nismo bili efikasni. Ccestitam mojim mladim igračima, ali i iskusnima poput Aleksandra Simića", kazao je Milanović.

Rad je pod suspenzijom zbog neizmirenih finasijskih obaveza u proteklom periodu, pa je nastupio bez igrača koji su došli u klub u letnjem prelaznom roku.

Novi Pazar će u sledećem kolu gostovati Čukaričkom, a Rad će biti domaćin Borcu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke