Kanatlarovski: ''Novi Pazar - najfudbalskiji grad!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 23.06.2014.
16:46
Izvor: Beta

Novi trener fudbalera Novog Pazara, Dragan Kanatlarovski, rekao je danas da je njegov cilj da taj superligaš sledeće sezone igra kvalitetno i da ostvari bolji plasman nego u prošlom prvenstvu.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Novi Pazar je dobio novog trenera u vidu bivšeg šefa struke Spartaka iz Subotice, Dragana Kanatlarovskog, a pred njim je cilj za narednu sezonu, a to je da se ostvari bolji plasman nego prošle sezone i da se po mogućstvu napadne plasman u kvalifikacije u Ligu Evrope.

"Ambicije su da igramo što bolje i da uvek idemo na pobedu, pošto ne postoji dobar poraz. želimo bolji plasman nego prošle sezone (kada je ekipa završila na osmom mestu), treba da zbijemo redove, napravimo respektabilan tim i igramo dobar fudbal", rekao je Kanatlarovski na promociji na Gradskom stadionu.

Kanatlarovski (53) je prošle sezone trenirao Spartak iz Subotice, a u Srbiji je radio i u kragujevačkom Radničkom 1923.

On je u dva navrata bio selektor Makedonije, u toj zemlji predvodio je Pobedu, Belasicu, Vardar i Kumanovo, a bio je dva puta i na klupi bugarske Lokomotive iz Plovdiva.

Makedonski stručnjak je naglasio da je zadovoljan što je došao u "najfudbalskiji grad" u Srbiji, kao i da je to bio jedan od razloga za uspostavljanje saradnje.

"Došao sam najviše zbog ambijenta, vrućine i temperamenta koji mi odgovara. Nadam se da ćemo biti ofanzivan tim, a ako bude tako biće dosta i bodova i publike zbog koje se fudbal i igra", kazao je Kanatlarovski.

Trener Pazaraca je izrazio želju da zadrži fudbalere koji su prošle sezone bili nosioci igre.

"Bilo bi dobro da 'kostur' ostane i da se na nekim pozicijama pojačamo, da napravimo dobru konkurencija koja može da proizvede kvalitet koji odgovara ambicijama kluba. U prvi mah sam uočio da nam treba centralni napadač. Igrači koje dovedemo moraće da budu kvalitetni, a znam da i u našoj školi ima talenata i dobrih igrača", rekao je Kanatlarovski.

Pripreme fudbalera Novog Pazara počeće u ponedeljak, 30. juna, a Kanatlarovski je najavio da će tokom nedelje biti kompletiran stručni štab.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke