Kanatlarovski: "Nadam se da smo naučili lekciju"

Autor: Beta Beta
petak 12.09.2014.
20:16
Izvor: Beta

Trener Novog Pazara Dragi Kanatlarovski objasnio je kako situacije koje su se desile na Karaburmi više ne smeju da se događaju i da je duel sa Mladošću iz Lučana prava prilika da se "Plavi" vrate u pobednički kolosek.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Trener Novog Pazara Dragi Kanatlarovski rekao je danas da su se njegovi fudbaleri zaželeli utakmica i da u subotu protiv Mladosti, u petom kolu Superlige Srbije, moraju da opravdaju ulogu favorita.

"Prezadovoljan sam kako smo radili tokom pauze i nestrpljivi smo da to pokažemo na terenu. Kvalitetniji smo i spremni da osvojimo tri boda, to bi nam puno značilo uoči mečeva koji slede. Gosti igraju tvrdo i disciplinovao, što je njihov najjači adut", rekao je Kanatlarovski novinarima na Gradskom stadionu.

Novi Pazar je peti na tabeli sa sedam bodova, dok je sastav iz Lučana na 11. poziciji sa tri boda manje.

"Nadam se da smo naučili lekciju od pre dve nedelje, kada smo na Karaburmi prvi put poraženi. Desile su se neke neprijatne i nezamislive situacije, ali verujem da smo iz svega izašli jači. Priznajem, ta utakmica nam je malo narušila samopouzdanje", kazao je Kanatlarovski.

Tokom prošlog gostovanja kod OFK Beograda, došlo je do fizičkog sukoba Novopazaraca Seada Hadžibulića i Nemanje Vidakovića koji je nastavljen u svlačionici.

"Njih dvojica su pravi profesionalci, rade u paru na treninzima, a sve se desilo u žaru zbog negativnog rezultata. Uvideli su grešku i jedan drugom pružili ruku, idemo dalje", rekao je Kanatlarovski.

"Ipak, iskoristio sam svoje pravo i prema Pravilniku o nagrađivanju i kažnjavanju odredio im maksimalne kazne. Treba da shvatimo da je klub iznad nas i da neke stvari moramo da poštujemo", dodao je trener Pazaraca.

Povređeni kapiten Admir Kecap propustiće sutrašnju utakmicu, kao i tek oporavljeni štoper Miloš Živković i nedovoljno spremni Brazilac Bruno Oliveira de Matoš.

"Još nije doneta odluka ko će biti kapiten, trebalo bi da tokom dana tu dilemu otkloni Upravni odbor", najavio je Kanatlarovski.

Utakmica između Novog Pazara i Mladosti iz Lučana igraće se sutra od 16.30 na Gradskom stadionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke